~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Nie daj Boże wojny![/uczciwy który nie ma nic na sumieniu ma czyste sumienie ten się nie boi. Na tym stracą tylko hipokryci i faryzeuszy którzy kosztem biednych się wzbogacali
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Bo Rosja może nas zaatakować od Królewca, od Białorusi i jak zdobędą Ukrainę tak ze od tej strony. Widać to jak na dłoni. Nie boicie się?
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ja tam mogę bez skrepowania napisać że nie pomagałem i nie zamierzam pomagać...
wystarczy że wykazywałem się zrozumieniem że nasze państwo pomaga kobietom ,matkom z dziećmi ...
ale szybko za nimi pokazali się ich mężowie ,wujki i stryjki ...
wtedy skończyła się nawet moja wyrozumiałość ...
a to co po tym nastąpiło , po tym jak opluwali Polskę ,Polaków mój wniosek był jeden...dosyć ...uważam ich za wrogów naszego kraju i basta...
i możecie to sobie ciąć ile wlezie...;D
~~Klucznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Pomogłem jak mogłem.Wzialem pod dach trochę Ukraińców,wydałem bezpowrotnie 20 tysięcy,a w rewanżu dostałem od Ukraińców mnóstwo hejtu na Facebooku,tylko dlatego ,że zatanczylem w Petersburgu przy rosyjskiej piosence.Niewdziecznosc do potęgi.
Jakby Polacy podstępnie nie zaatakowali Niemieckiej radiostacji w Gliwicach, to wojna by nie wybuchła. 7Hitler był bardzo pokojowo nastawiony do Polski, ale musiał się bronić. Tak jak teraz Putin .
~~xxx napisał(a):Ktoś napisał: ~~Klucznik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Pomogłem jak mogłem.Wzialem pod dach trochę Ukraińców,wydałem bezpowrotnie 20 tysięcy,a w rewanżu dostałem od Ukraińców mnóstwo hejtu na Facebooku,tylko dlatego ,że zatanczylem w Petersburgu przy rosyjskiej piosence.Niewdziecznosc do potęgi.
Jakby Polacy podstępnie nie zaatakowali Niemieckiej radiostacji w Gliwicach, to wojna by nie wybuchła. 7Hitler był bardzo pokojowo nastawiony do Polski, ale musiał się bronić. Tak jak teraz Putin .
Dokładnie - jedni napadli na Gliwicę, a inni rozrabiali w Gdańsku...
a najwięcej rozrabiał Bednarski...;D