Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Agresywny pies atakuje mieszkańców Bolesławca – Poszukiwany właściciel!
~~Rafał niezalogowany
5 marca 2025r. o 13:01
Przecież napisał już jeden dziwny czlowiek , że jego amstaff musi pokazać kto tu rządzi.

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rudożółta Szydlica niezalogowany
5 marca 2025r. o 14:11
~~Jan napisał(a): Pies nie jest niczemu winny.
Nie ubierze się w smycz i nie nałoży sobie kagańca.
Właściciela dorwać i zgłosić na policję.
Swoją drogą, to ciekawe,że nikt nie zna właściciela tego psiaka?

~~Jan napisał(a): Pies nie jest niczemu winny.
Nie ubierze się w smycz i nie nałoży sobie kagańca.
Właściciela dorwać i zgłosić na policję.
Swoją drogą, to ciekawe,że nikt nie zna właściciela tego psiaka?

Może kolo przyjechał na gościnne występy?
~~Zielonobrunatna Kalmia niezalogowany
5 marca 2025r. o 17:46
A co robi Straż Miejska ,w zakresie bezpieczeństwa mieszkańców ?Powinni psa odłowić, i umieścić w schronisku dla zwierząt.
~~Wiśniowy Niecierpek niezalogowany
5 marca 2025r. o 21:13
~~Niebieskozielony Żywotnikowiec napisał(a): Ten pies zaatakował mnie i moje psy dwa ataki na ziemi próbował mi psa za gardło złapać wytargalam psa mojego próbował mi mojego jamnika wyrwać zębami z rąk krew się lala z mojego psa bo mało go nie zagryzł mój pies ma szwy na odbycie i nie tylko pies chodził luzem bez wlasciciela dlatego niemam nic na właściciela i też zaatakował w niedzielę ul Prusa na rogu pływalnia termy

.. A po Polsku? Qrwa jaki chaos. Nic nie zrozumiałam, oprócz szwów na od bycie. Może ten pies to pedzio jest i nie miał aż tak złych zamiarów?
~~Brunatnoczarna Śliwa niezalogowany
6 marca 2025r. o 5:27
Pies musi gdzieś nocowac..więc wraca tam gdzie spi i je. Trzeba poobserwowac wieczorem..dokąd idzie to i własciciel sie znajdzie. Odebrac , własciciela obciązyc poszkodowanymi i..nastepny sie puknie w glowę..
~~Pani dziennikarka niezalogowany
6 marca 2025r. o 5:42
Pani dziennikarko, może warto by było sprawdzić jak wygląda amstaff zanim napisze się taką głupotę byleby tylko się klikało – ten pies jest podobny do labradora – nie amstaffa
~~bazyliszek niezalogowany
6 marca 2025r. o 6:45
psa do wora a wór do jeziora kocham wszystkie zwierzęta ale kilka ras psów nienaw idzę w tym amstafy
~~Czarna_lilka niezalogowany
6 marca 2025r. o 13:15
~~Pani dziennikarka napisał(a): Pani dziennikarko, może warto by było sprawdzić jak wygląda amstaff zanim napisze się taką głupotę byleby tylko się klikało – ten pies jest podobny do labradora – nie amstaffa

To jest zdjęcie poglądowe.
To nie jest pies, którego dotyczy informacja.
Myślałam, że takie rzeczy są oczywiste.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza