Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Budowlaniec oszukał księdza na 380 tys. zł! Pieniądze przeznaczył na swój dom
~~Juras niezalogowany
6 godz. 16 min. temu
~~Sepiowa Karagana napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jaskrawożółta Azalia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pero napisał(a): Każdy normalnie myślący wie, że oszust oszukał ludzi nie księdza. Ksiądz dzisiaj jest tu jutro na innej parafii. A wspólnota zostaje i korzysta z tego co wyremontowano lub zbudowano. Gdyby taki podejście było od dawna to nie byłoby pięknych zabytków w Polsce.
Powyższe komentarze świadczą o durnocie i tak niskim upadku moralnym i intelektualnym naszego społeczeństwa, że to jest aż porażające.

W punkt!!!!
To nie jest o durnocie a o pazetocie Księży a że trafił jeden na drugiego niech sobie sprawy załatwiają w Sądach. Tylko proszę i iewmawiacze na tzw. Remontach Księża nie pakują do Swojej skarbony.... Co nie co.
.

.

Niczego z tego co napisałaś nie rozumiem, niczego , ani 1 zdania .
Ale podpisuję się pod tym 2 rencami.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Iks niezalogowany
6 godz. 11 min. temu
~~pero napisał(a): Każdy normalnie myślący wie, że oszust oszukał ludzi nie księdza. Ksiądz dzisiaj jest tu jutro na innej parafii. A wspólnota zostaje i korzysta z tego co wyremontowano lub zbudowano. Gdyby taki podejście było od dawna to nie byłoby pięknych zabytków w Polsce.
Powyższe komentarze świadczą o durnocie i tak niskim upadku moralnym i intelektualnym naszego społeczeństwa, że to jest aż porażające.

Dokładnie. Parafia nie jest własnością księdza tylko Kościoła jako wspólnoty ludzi wierzących.
~~Olo niezalogowany
6 godz. 7 min. temu
"Zabójca potrzebuje większego współczucia aniżeli zabity"
(abp Stanisław Gądecki po śmierci Pawła Adamowicza)
~~Kupiłem nick niezalogowany
4 godz. 48 min. temu
No i w końcu Bolec info napisał konkretny artykuł. Takich budowlańców to się szanuje. Nie przekręcił babci sposobem na wnuczka tylko wykręcił księdza. Jak miał ksiądz te pieniądz przeznaczyć na panie lekkich obyczajów we Wrocławiu lub miał kupić sobie nowy samochód to budowlaniec przeznaczył pieniądze od księdza na budowę swojego domu.

Ten budowlaniec to pewnie wyborca Herr Tuska albo kolorowego Rafałka , bo przykład wziął z góry.
4 godz. 37 min. temu
~~Bordowa Frezja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bb napisał(a): Bardzo dobrze zrobił Pan budowlaniec !

ty Czytelniku, siedzisz z piwskiem kręcisz tłustego wąsa i nigdy nic nie osiągniesz jesteś zerem skoro imponuje ci pospolity przestępcaZastosowana autokorekta

Ja tez uważam że budowlaniec zrobił dobrą robotę przekręcając księdza na pieniądze. A dlaczego tak myśle, bo ksiądz to zachłanna świnia.
Bierze za pogrzeby pieniądze
Chrzty
Śluby a to powinno być za free.

I będę z tobą szczery … tak ten budowlaniec mi zaimponował bo nie okradł babci z renty tylko przewalił księdza na większa gotówkę.
~~mocny korzeń niezalogowany
4 godz. 37 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a): No i w końcu Bolec info napisał konkretny artykuł. Takich budowlańców to się szanuje. Nie przekręcił babci sposobem na wnuczka tylko wykręcił księdza. Jak miał ksiądz te pieniądz przeznaczyć na panie lekkich obyczajów we Wrocławiu lub miał kupić sobie nowy samochód to budowlaniec przeznaczył pieniądze od księdza na budowę swojego domu.

Ten budowlaniec to pewnie wyborca Herr Tuska albo kolorowego Rafałka , bo przykład wziął z góry.

Twoja matka pogardziła by takim dzianym budowlańcem ?
4 godz. 23 min. temu
Mocny korzeń, to ty żyjesz w skrajnej biedzie i tobie brakuje ojca … to zawsze możesz poznać pana budowlańca , nauczy ciebie fachu i rodzina będzie zadowolona.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza