~~Kupiłem nick napisał(a): Ale nie martwcie się smakosze zioła,Herr Tusk już leci z pomocą. Afrykańscy naukowcy zawsze będą mieli dobry susz i nie będą przycinać na wadze.
~~mocny korzeń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ale nie martwcie się smakosze zioła,Herr Tusk już leci z pomocą. Afrykańscy naukowcy zawsze będą mieli dobry susz i nie będą przycinać na wadze.
Matka dzisiaj w robocie , słonecznie ma być.
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~mocny korzeń napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ale nie martwcie się smakosze zioła,Herr Tusk już leci z pomocą. Afrykańscy naukowcy zawsze będą mieli dobry susz i nie będą przycinać na wadze.
Mocny korzeń , mam wrażenie że w życiu przeżyłeś wielką traumę. Piszesz o czyjejś matce z takim żalem jakby ciebie wychowywało 2 ojców. Mocny korzeń napisz nam tu wszystkim , przez to że wychowywany byłeś przez dwóch ojców zazdrościsz osobom że mają normalne rodziny … tata - mama a nie tak jak ty … tata - tata.
Wstydził bym się siedzieć godzinami na forach , pie_rdol-ić o tym jaki to Tusk jest zły , a jaki wspaniały był Kaczyński . A na mnie i na mój internet , musiała zarabiać na parkingu moja stara matka .
Tak to widzę , do roboty lenie śmierdzące .
~~mocny korzeń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~mocny korzeń napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ale nie martwcie się smakosze zioła,Herr Tusk już leci z pomocą. Afrykańscy naukowcy zawsze będą mieli dobry susz i nie będą przycinać na wadze.
Mocny korzeń , mam wrażenie że w życiu przeżyłeś wielką traumę. Piszesz o czyjejś matce z takim żalem jakby ciebie wychowywało 2 ojców. Mocny korzeń napisz nam tu wszystkim , przez to że wychowywany byłeś przez dwóch ojców zazdrościsz osobom że mają normalne rodziny … tata - mama a nie tak jak ty … tata - tata.
Wstydził bym się siedzieć godzinami na forach , pie_rdol-ić o tym jaki to Tusk jest zły , a jaki wspaniały był Kaczyński . A na mnie i na mój internet , musiała zarabiać na parkingu moja stara matka .
Tak to widzę , do roboty lenie śmierdzące .
Mocny korzeń jeżeli masz problem z czytaniem ze zrozumieniem to jest nie moja wina że masz podstawowe braki edukacyjne.
Pokaż mi chociaż jedno moje zdanie gdzie napisałem że Kaczyński to dobry człowiek i polityk. Napisze jeszcze raz
Kaczyński , Tusk , Macierewicz , Kalisz , Duda , Morawiecki i cała ta elita polityczna która rządzi Polską od prawie 3 dekad … powinni iść na emeryturę i Wietnamie pić zimne drinki, a nie jeszcze chcą się zbogaci więcej , jakby mieli to zabrać do grobu.
Polską powinni rządzić młodzi ludzie a nie starzy tetrycy.