Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dramatyczne sceny w centrum Bolesławca – agresywny kierowca busa strzelał do innego auta [WIDEO]
~~Kupiłem nick niezalogowany
10 marca 2025r. o 19:14
~~Stary rodowity Bolesławianin napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Książkowy przykład jak zachowują się wyborcy Rafałka z Warszawy.

Co trzeba mieć w głowie , żeby mieć tak chore skojarzenia !

Herr Tusk lubi spektakularne akcje np zatrzymania przeciwników politycznych przez policję i tu przykład jest doskonały tak jak lubi Herr Tusk
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnopiwna Kapusta niezalogowany
10 marca 2025r. o 20:06
~~bazyliszek napisał(a): zabrać prawko na 3 lata niech ochłonie że kurierka to nie praca w

Jakie prawko zabrać jak miał już dwukrotnie orzeczony zakaz prowadzenia pojazdów przez nasze wolne sądy?
~~Ciemnogranatowa Cykoria niezalogowany
10 marca 2025r. o 20:37
Grozi mu ale jaja woze już id dawna lewarek pod rękoma starym sposobem w takiej sytuacji tylko w czape ładować tego będzie więcej polskie drogi to śmierć
~~Płowoszary Buk niezalogowany
10 marca 2025r. o 21:43
~~Mieszkanka Legnicy napisał(a): Wielu go tu znało w okolicy. To członek koalicji obywatelskiej i pijak, antypolak.

Typowe, tacy sa wlasnie wyborcy teczowej koalicji tego nierzadu!!
11 marca 2025r. o 6:48
Jak wygra tęczowy Rafałek to takie akcje, strzelaniny będą w Bolesławcu na porządku dziennym. Afrykańscy naukowcy także wiedza jak się obsługuje broń i jak się wjeżdża w tłum ludzi np jak w Magdeburgu.
11 marca 2025r. o 8:41
Ale chciał nie chciał człowiek wolałby czarnoskórych w Polsce niż Ukraińców.
~~Brunatnoczerwony Barwinek niezalogowany
11 marca 2025r. o 10:05
kolejny przykład ze zakazy nic nie dają, co chwile ukazuja sie informacje ze osoba z kilkoma aktywnymi zakazami jest zatrzymywana przez policje.
~~Błękitna Ostróżka niezalogowany
11 marca 2025r. o 12:51
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Stary rodowity Bolesławianin napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Książkowy przykład jak zachowują się wyborcy Rafałka z Warszawy.

Co trzeba mieć w głowie , żeby mieć tak chore skojarzenia !

Herr Tusk lubi spektakularne akcje np zatrzymania przeciwników politycznych przez policję i tu przykład jest doskonały tak jak lubi Herr Tusk

To czlowiek orlenobajtka, wiec jak inni pisogenni ptzestepcy powinni byc zamykani, nie widze tu zadnych spektakularnych akcji.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza