Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wystawa fotografii Bernarda Łętowskiego we Wrocławskim Klubie Formaty
29
Bernard
wczoraj o 9:33
~~Kupiłem nick napisał(a): Szczerze to każdy ma wyj€bane na zdjęcia Bernarda i nikt nie będzie jechał specjalnie do Wrocławia żeby oglądać amatorskie zdjęcia

Moja trema ma taką nadzieję : )

bobrzanie.pl
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem nick niezalogowany
wczoraj o 9:52
Bernard nie jesteś jakąś znaną osobą i wybitnym fotografem żeby jechać aż do Wrocławia oglądać twoje fotki. Dobrze wiesz że we Wrocławiu ktoś na tą wystawę przyjdzie bo większe miasto i jest więcej bezdomnych.
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
wczoraj o 9:55
Tylko pogratulować!
29
Bernard
wczoraj o 9:57
~~Kupiłem nick napisał(a): Bernard nie jesteś jakąś znaną osobą i wybitnym fotografem żeby jechać aż do Wrocławia oglądać twoje fotki. Dobrze wiesz że we Wrocławiu ktoś na tą wystawę przyjdzie bo większe miasto i jest więcej bezdomnych.

Nie uważam się za wybitego fotografa i znaną osobę. Liczę właśnie na bezdomnych!

bobrzanie.pl
~~Ob niezalogowany
wczoraj o 10:01
To zdjęcie tytułowe fajne. Czemu tak krytykujecie? Nie macie możliwości pojechania do Wrocławia, czy po prostu was to nie interesuje, to nic nie piszcie. Czy to koniecznie trzeba wywalać złośliwy i krytykancki komentarz, zwłaszcza jak się nie ma niczego do powiedzenia i napisania??!!
~~Kupiłem nick niezalogowany
Tak samo jesteś marnym dziennikarzem. W sumie ty dziennikarzem nie jesteś ( sam tak pisałeś ) tylko tak uważa ciebie twój szef.
~~Jasiu niezalogowany
,,Jakoś tak wyszło, że Wrocławski Klub Formaty zaproponował mi pokazanie w swoich wnętrzach moich fotografii - mówi Bernard Łętowski,,

Siedzą sobie klubowicze klubu Formaty i myślą co by tu zrobić, co by tu zrobić ?
I bach , wymyślili , zrobimy wystawę zdjęć Bernarda , za co .To ma sens.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~~Szarobrunatna Dalia niezalogowany
wczoraj o 10:17
Gratulacje.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza