Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czy Sławomir Mentzen biegiem ucieknie z bolesławieckiego rynku?
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
15 marca 2025r. o 20:42
jeszcze większym głupcem jest ten który tu się urodził jako Polak i poddaje się takiej głębokiej samokrytyce...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Topazowy Heliotrop niezalogowany
15 marca 2025r. o 20:46
A ja już od dawna jestem pewny na 100% , że Polacy to głupi naród. A utwierdziło mnie w tym to, że po sowieckiej okupacji i komuny na pierwszego Prezydenta wybrano byłego bandytę i zdrajcę Jaruzelskiego.
~~Kupiłem nick niezalogowany
15 marca 2025r. o 20:58
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): jeszcze większym głupcem jest ten który tu się urodził jako Polak i poddaje się takiej głębokiej samokrytyce...;D

To będą moje pierwsze wybory gdzie postawie X przy nazwisku Sławomir Mentzen.
Nigdy w życiu nie byłem na wyborach bo nigdy mnie żaden polityk tak nie przekonał jak Sławek a druga sprawa zagłosuję na niego bo młody chłopina.
15 marca 2025r. o 21:34
~~ napisał(a): A to że to oszust i kłamca ci nie przeszkadza.? Jesteś przykładem jak sam głu/pi jesteś bo chcesz głosować bo to młody chłopina.

Tak dokładnie zagłosuję na niego bo to młody chłop i wszyscy moi znajomi co idą na wybory głosują na niego bo to młody chłop jest. Nie tylko ja a większość Polaków ma już dość wybierania pajaców albo z PiS albo z PO , te stare świnie powinni opuścić już koryto i dać porządzić młodym prosiaczkom.
15 marca 2025r. o 21:45
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): A to że to oszust i kłamca ci nie przeszkadza.? Jesteś przykładem jak sam głu/pi jesteś bo chcesz głosować bo to młody chłopina.

Tak dokładnie zagłosuję na niego bo to młody chłop i wszyscy moi znajomi co idą na wybory głosują na niego bo to młody chłop jest. Nie tylko ja a większość Polaków ma już dość wybierania pajaców albo z PiS albo z PO , te stare świnie powinni opuścić już koryto i dać porządzić młodym prosiaczkom.

Ile ty żyjesz na tym świecie ?? Że piszesz takie rzeczy że Sławek to oszust i kłamca ???

Widziałeś kiedyś uczciwego , nie zakłamanego polityka ??? Bo ja nie. Przecież politycy sami się przyznają do tego ze w polityce jest potrzeba kłamać.
Tusk tez obiecał paliwko za 5.19 zł lub zrobić z polski drugą Irlandię.
Morawiecki tez kłamał … raz covid zabija tysiące ludzi a przed wyborami mówi że wirus jest odwrocie nie ma potrzeby się go bać , jest potrzeba przyjść na wybory.

Jak ty wierzysz politykom to na twój łeb tylko nä...ć.

Zastosowana autokorekta

~~Poziomkowy Kuflik niezalogowany
16 marca 2025r. o 19:09
~~Lelek napisał(a): Jeżeli taki ... zostałby prezydentem,to polska faktycznie republiką bananową.Zastosowana autokorekta

~~nabici w karola napisał(a): Tylko Trzaskowski jest poważnym kandydatem na Prezydenta.

TAAA poważny skwerek odwalił za poważną kasę i kible poważne za równie poważne pieniądze, sprzedałby o...ne gacie swojej matki żeby zrobić sobie odpowiednie selfie.Zapytaj go jakim prawem wystawił na sprzedaż Łazienki Warszawskie za 380 mln. nasze dobro narodowe?!!

Zastosowana autokorekta

~~Wyborca PiS niezalogowany
16 marca 2025r. o 19:15
~~Poziomkowy Kuflik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lelek napisał(a): Jeżeli taki ... zostałby prezydentem,to polska faktycznie republiką bananową.Zastosowana autokorekta

Ktoś napisał: ~~nabici w karola napisał(a): Tylko Trzaskowski jest poważnym kandydatem na Prezydenta.
TAAA poważny skwerek odwalił za poważną kasę i kible poważne za równie poważne pieniądze, sprzedałby o...ne gacie swojej matki żeby zrobić sobie odpowiednie selfie.Zapytaj go jakim prawem wystawił na sprzedaż Łazienki Warszawskie za 380 mln. nasze dobro narodowe?!!Zastosowana autokorekta

Twoja stara matka polubiła by Trzaskowskiego ?
~~Poziomkowy Kuflik niezalogowany
16 marca 2025r. o 19:53
~~Wyborca PiS napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Poziomkowy Kuflik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lelek napisał(a): Jeżeli taki ... zostałby prezydentem,to polska faktycznie republiką bananową.Zastosowana autokorekta

Ktoś napisał: ~~nabici w karola napisał(a): Tylko Trzaskowski jest poważnym kandydatem na Prezydenta.
TAAA poważny skwerek odwalił za poważną kasę i kible poważne za równie poważne pieniądze, sprzedałby o...ne gacie swojej matki żeby zrobić sobie odpowiednie selfie.Zapytaj go jakim prawem wystawił na sprzedaż Łazienki Warszawskie za 380 mln. nasze dobro narodowe?!!Zastosowana autokorekta

Twoja stara matka polubiła by Trzaskowskiego ?

Przestań pić bo nawet nie wiesz co piszesz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza