~~ napisał(a): Piątka Mentzena:
1. nie wiem
2. nie pamiętam
3. wyrwane z kontekstu
4. nie słyszałem
5. to nie ja pisałem
~~zielona wyspa napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Piątka Mentzena:
1. nie wiem
2. nie pamiętam
3. wyrwane z kontekstu
4. nie słyszałem
5. to nie ja pisałem
i być może, ale dosyć już proukraińskich kandydatów na prezydenta,bo w tym wszystkim Polak ma siedzieć cicho w kącie i przyglądać się jak z jego podatków tudzież składek zdrowotnych utrzymywani są obcokrajowcy , doktory/profesory z Afryki/Azji, Sławek przewróć w końcu ten stolik,w tobie nadzieja
~~Sławek napisał(a):Ktoś napisał: ~~zielona wyspa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Piątka Mentzena:
1. nie wiem
2. nie pamiętam
3. wyrwane z kontekstu
4. nie słyszałem
5. to nie ja pisałem
i być może, ale dosyć już proukraińskich kandydatów na prezydenta,bo w tym wszystkim Polak ma siedzieć cicho w kącie i przyglądać się jak z jego podatków tudzież składek zdrowotnych utrzymywani są obcokrajowcy , doktory/profesory z Afryki/Azji, Sławek przewróć w końcu ten stolik,w tobie nadzieja
Idi ty na xuy . Co za Sławek , kumpla szukasz tłuku?
paszoł won burku! do budy!
~~No dobrze napisał(a): Przekonaliście mnie, zagłosuję na Sławka Mentzena.
Wystarczy już tych słupów Tuska i Kaczyńskiego, którzy mają tylko to w głowie co ich guru im podpowie.
~~Bladofioletowy Len napisał(a):Ktoś napisał: ~~No dobrze napisał(a): Przekonaliście mnie, zagłosuję na Sławka Mentzena.
Wystarczy już tych słupów Tuska i Kaczyńskiego, którzy mają tylko to w głowie co ich guru im podpowie.