Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Mentzen przemawiał do tłumów! Krytykował PO i PiS, rozdawnictwo i zakaz mowy nienawiści [FOTO, WIDEO]
22745
oprych
przedwczoraj o 8:18
~~Złotawordzawy Eukomis napisał(a):
Ktoś napisał: oprych napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotawordzawy Eukomis napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: oprych napisał(a): A kim dla was jest taki Tusk?

Ty się o Tuska nie martw , spytaj matki , póki jeszcze żyje , kto jest twoim ojcem . Tym się interesuj.

W przeciwieństwie do ciebie wiem kto jest moim ojcem.
Testów DNA nie zrobisz , bo Ruskie ciężarówki maja zakaz wjazdu do Polski.

Widzę że nie zrozumiałeś mojej odpowiedzi. No cóż, niepełnosprytni tak mają.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
przedwczoraj o 8:32
oprych napisał(a): A kim dla was jest taki Tusk?

ja tam nie wiem dla ilu ''was'' i kogo z ''was'' kim jest Tusk...
dla mnie jest politykiem niczym się nie różniącym od poprzednich premierów wspominając np. Bieleckiego ,Cimoszewicza czy chociażby- tfuuuuuu - Morawieckiego...
każdy grał ''pod siebie'' pod przynależność partyjną i żaden nie miał w głowie działań mających na celu dbałość o interesy kraju i poprawy życia statystycznego obywatela....

zawsze będę miał w pamięci słowa sprzed lat-''trzeba było się ubezpieczyć'' ..
pamiętasz kto i komu w jakich okolicznościach to powiedział?
~~Ja niezalogowany
przedwczoraj o 8:36
Szanowna redakcja może poda dane statystyczne, albo zrobi cały artykuł na temat pomocy Polski dla Ukrainy . Ile miliardów złotych wysłaliśmy na Ukrainę ( uzbrojenie , gotówka, zasiłki , emerytury, opieka zdrowotna itd). A ile podatku zapłacili, pracujący w Polsce Ukraińcy.
~~Ja niezalogowany
przedwczoraj o 8:37
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: oprych napisał(a): A kim dla was jest taki Tusk?

dla mnie jest politykiem niczym się nie różniącym od poprzednich premierów wspominając np. Bieleckiego ,Cimoszewicza czy chociażby- tfuuuuuu - Morawieckiego...
każdy grał ''pod siebie'' pod przynależność partyjną i żaden nie miał w głowie działań mających na celu dbałość o interesy kraju i poprawy życia statystycznego obywatela....

Popieram
~~kkkkk niezalogowany
przedwczoraj o 8:38
Brawo Tusk!!! Trzaskowski wygra!!! Bolesławiec głosuje na Trzaskowskiego !! Do głosowania!!!
~~Wikipe niezalogowany
przedwczoraj o 8:39
Pradziadek,Niemcem?No to,co?
22745
oprych
przedwczoraj o 8:44
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: oprych napisał(a): A kim dla was jest taki Tusk?

I dlatego właśnie daję Mentzenowi szansę. Jeszcze się nie umoczył tak jak politycy "głównego nurtu".
Dziwi mnie to że ty wiedząc jaka będzie dalszą polityka obecnie nam panujących, niezdecydowanych wyborców próbujesz zniechęcić do Konfy.

I tak, wiem do kogo Włodek to powiedział.
~~Blond Cebulica niezalogowany
przedwczoraj o 8:53
oprych napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotawordzawy Eukomis napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: oprych napisał(a): A kim dla was jest taki Tusk?

Ty się o Tuska nie martw , spytaj matki , póki jeszcze żyje , kto jest twoim ojcem . Tym się interesuj.

W przeciwieństwie do ciebie wiem kto jest moim ojcem.

Tylko myślisz ,że wiesz .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza