~~Znajoma napisał(a): Panie Bernardzie, dużo Pan mówi i pisze o "prawach" kobiet. Tak, wyraz "prawach" napisałam w cudzysłowie, bo skupianie się w tym kontekście na prawie do aborcji jest tak słabe, jakby to było jedynym pragnieniem kobiety... Prawa i szacunek do kobiet mężczyzna ucieleśnia w codziennym życiu jako partner, czy małżonek. Proszę sobie przypomnieć, jak to było u Pana z tym, a potem teoretyzować.
~~kkkkk napisał(a): Brawo Tusk!!! Trzaskowski wygra!!! Bolesławiec głosuje na Trzaskowskiego !! Do głosowania!!!
~~Znajoma napisał(a): Panie Bernardzie, dużo Pan mówi i pisze o "prawach" kobiet. Tak, wyraz "prawach" napisałam w cudzysłowie, bo skupianie się w tym kontekście na prawie do aborcji jest tak słabe, jakby to było jedynym pragnieniem kobiety... Prawa i szacunek do kobiet mężczyzna ucieleśnia w codziennym życiu jako partner, czy małżonek. Proszę sobie przypomnieć, jak to było u Pana z tym, a potem teoretyzować.
~~Chabrowa Macierzanka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Chabrowa Macierzanka napisał(a): „ Nie chcemy Żydów, gejów, aborcji, podatków i UE.” Kto na tego ...a głosuje? Też ...e :]Zastosowana autokorekta
Ja będę głosował na niego, moi znajomi , moja rodzina i znajomych rodzina.
I bardzo dobrze powiedział … homoseksualne osoby nie są nam potrzebne w Polsce , podatki tez nie są mille widziane ,co ci daje UE , nic a co do aborcji to aborcja powinna być legalna w Polsce bo chciał nie chciał jak jakaś kurewna będzie chciała wyskrobać swojego bąbelka to pojedzie do Czech lub Niemiec.
Ja prdle, ale bezmózg :D Z czego sfinansujesz policję, straż pożarną jak nie z podatków? Służba zdrowia do likwidacji? Będziesz płacić tysiące jak nie dziesiątki tysięcy za usługę (tak jak ma się to w Stanach). I jak się nie podoba w UE to można spakować manatki i na Białoruś wyjechać! Men Tzen chce zgwałcone kobiety pakować do więzienia na 10 lat za aborcję. Wy jesteście po-je-ba-ni!!!
Służba zdrowia tak jest kaplica i w ogóle ze służbą zdrowia to powinno być jak w Niemczech , że masz wybór wybrać sobie ubezpieczyciela. W Holandii masz 57 tys € wolne od podatku … zarobisz więcej dopiero masz zabierany podatek , w Niemczech masz 12096 € singiel , 24192 € do rozliczenia wspólnego.
Chłopie pi€€€€rdolisz jak potłuczony
Bernard napisał(a):Ktoś napisał: ~~Znajoma napisał(a): Panie Bernardzie, dużo Pan mówi i pisze o "prawach" kobiet. Tak, wyraz "prawach" napisałam w cudzysłowie, bo skupianie się w tym kontekście na prawie do aborcji jest tak słabe, jakby to było jedynym pragnieniem kobiety... Prawa i szacunek do kobiet mężczyzna ucieleśnia w codziennym życiu jako partner, czy małżonek. Proszę sobie przypomnieć, jak to było u Pana z tym, a potem teoretyzować.
Oj, idziemy w życie prywatne : ) Dobrze, że anonimowo : )
Nikomu aborcji bym nie zabraniał, ani do niej nie namawiał.
Ale temat aborcji to tylko przejaw naziolskiej mentalności Konfederastów.
Szanuję kobiety. Uważam, generalnie, za mądrzejszą część ludzkości. Poza tymi wspierającymi Konfederastów.