Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Mentzen przemawiał do tłumów! Krytykował PO i PiS, rozdawnictwo i zakaz mowy nienawiści [FOTO, WIDEO]
~~Szaropopielata Aronia niezalogowany
5 godz. 33 min. temu
Dlaczego piszący takie artykuły uważają że wiedzą lepiej niż większość zebrana na rynku? Kto iim daje takie prawo mówić ludziom co jest słuszne a co nie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Znajoma niezalogowany
5 godz. 18 min. temu
Panie Bernardzie, dużo Pan mówi i pisze o "prawach" kobiet. Tak, wyraz "prawach" napisałam w cudzysłowie, bo skupianie się w tym kontekście na prawie do aborcji jest tak słabe, jakby to było jedynym pragnieniem kobiety... Prawa i szacunek do kobiet mężczyzna ucieleśnia w codziennym życiu jako partner, czy małżonek. Proszę sobie przypomnieć, jak to było u Pana z tym, a potem teoretyzować.
~~Kupiłem nick niezalogowany
5 godz. 9 min. temu
~~Znajoma napisał(a): Panie Bernardzie, dużo Pan mówi i pisze o "prawach" kobiet. Tak, wyraz "prawach" napisałam w cudzysłowie, bo skupianie się w tym kontekście na prawie do aborcji jest tak słabe, jakby to było jedynym pragnieniem kobiety... Prawa i szacunek do kobiet mężczyzna ucieleśnia w codziennym życiu jako partner, czy małżonek. Proszę sobie przypomnieć, jak to było u Pana z tym, a potem teoretyzować.

Kobieto o jakim ty szacunku dla kobiet pi€rdolisz jak kobiety same się nie szanują. Wystarczy włączyć TT i można zobaczyć jak szanują się kobiety.
5 godz. 8 min. temu
Kobiety chcą szacunku od mężczyzny a same się nie szanują.
~~Gawen niezalogowany
4 godz. 21 min. temu
~~kkkkk napisał(a): Brawo Tusk!!! Trzaskowski wygra!!! Bolesławiec głosuje na Trzaskowskiego !! Do głosowania!!!

Drzyj się głośniej, może szybciej oddasz gacie do prania.
29
Bernard
3 godz. 21 min. temu
~~Znajoma napisał(a): Panie Bernardzie, dużo Pan mówi i pisze o "prawach" kobiet. Tak, wyraz "prawach" napisałam w cudzysłowie, bo skupianie się w tym kontekście na prawie do aborcji jest tak słabe, jakby to było jedynym pragnieniem kobiety... Prawa i szacunek do kobiet mężczyzna ucieleśnia w codziennym życiu jako partner, czy małżonek. Proszę sobie przypomnieć, jak to było u Pana z tym, a potem teoretyzować.

Oj, idziemy w życie prywatne : ) Dobrze, że anonimowo : )
Nikomu aborcji bym nie zabraniał, ani do niej nie namawiał.
Ale temat aborcji to tylko przejaw naziolskiej mentalności Konfederastów.
Szanuję kobiety. Uważam, generalnie, za mądrzejszą część ludzkości. Poza tymi wspierającymi Konfederastów.

bobrzanie.pl
3 godz. 17 min. temu
~~Chabrowa Macierzanka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Chabrowa Macierzanka napisał(a): „ Nie chcemy Żydów, gejów, aborcji, podatków i UE.” Kto na tego ...a głosuje? Też ...e :]Zastosowana autokorekta

Ja będę głosował na niego, moi znajomi , moja rodzina i znajomych rodzina.

I bardzo dobrze powiedział … homoseksualne osoby nie są nam potrzebne w Polsce , podatki tez nie są mille widziane ,co ci daje UE , nic a co do aborcji to aborcja powinna być legalna w Polsce bo chciał nie chciał jak jakaś kurewna będzie chciała wyskrobać swojego bąbelka to pojedzie do Czech lub Niemiec.

Ja prdle, ale bezmózg :D Z czego sfinansujesz policję, straż pożarną jak nie z podatków? Służba zdrowia do likwidacji? Będziesz płacić tysiące jak nie dziesiątki tysięcy za usługę (tak jak ma się to w Stanach). I jak się nie podoba w UE to można spakować manatki i na Białoruś wyjechać! Men Tzen chce zgwałcone kobiety pakować do więzienia na 10 lat za aborcję. Wy jesteście po-je-ba-ni!!!

Służba zdrowia tak jest kaplica i w ogóle ze służbą zdrowia to powinno być jak w Niemczech , że masz wybór wybrać sobie ubezpieczyciela. W Holandii masz 57 tys € wolne od podatku … zarobisz więcej dopiero masz zabierany podatek , w Niemczech masz 12096 € singiel , 24192 € do rozliczenia wspólnego.

Chłopie pi€€€€rdolisz jak potłuczony
22745
oprych
3 godz. 12 min. temu
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Znajoma napisał(a): Panie Bernardzie, dużo Pan mówi i pisze o "prawach" kobiet. Tak, wyraz "prawach" napisałam w cudzysłowie, bo skupianie się w tym kontekście na prawie do aborcji jest tak słabe, jakby to było jedynym pragnieniem kobiety... Prawa i szacunek do kobiet mężczyzna ucieleśnia w codziennym życiu jako partner, czy małżonek. Proszę sobie przypomnieć, jak to było u Pana z tym, a potem teoretyzować.

Oj, idziemy w życie prywatne : ) Dobrze, że anonimowo : )
Nikomu aborcji bym nie zabraniał, ani do niej nie namawiał.
Ale temat aborcji to tylko przejaw naziolskiej mentalności Konfederastów.
Szanuję kobiety. Uważam, generalnie, za mądrzejszą część ludzkości. Poza tymi wspierającymi Konfederastów.

Ooo widzę wróg się zmienił. Już nie PiS?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BZ Academy zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza