Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BZ Academy zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Mentzen przemawiał do tłumów! Krytykował PO i PiS, rozdawnictwo i zakaz mowy nienawiści [FOTO, WIDEO]
~~Blond Cebulica niezalogowany
7 godz. 13 min. temu
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: oprych napisał(a): A kim dla was jest taki Tusk?

ja tam nie wiem dla ilu ''was'' i kogo z ''was'' kim jest Tusk...
dla mnie jest politykiem niczym się nie różniącym od poprzednich premierów wspominając np. Bieleckiego ,Cimoszewicza czy chociażby- tfuuuuuu - Morawieckiego...
każdy grał ''pod siebie'' pod przynależność partyjną i żaden nie miał w głowie działań mających na celu dbałość o interesy kraju i poprawy życia statystycznego obywatela....

zawsze będę miał w pamięci słowa sprzed lat-''trzeba było się ubezpieczyć'' ..
pamiętasz kto i komu w jakich okolicznościach to powiedział?

Bardzo dobrze powiedział ja całe życie swój dobytek ubezpieczam i później nie stękam ,że wszystko straciłem .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
7 godz. 9 min. temu
~~Blond Cebulica napisał(a): Bardzo dobrze powiedział ja całe życie swój dobytek ubezpieczam i później nie stękam ,że wszystko straciłem .

A miałeś okazję żeby stękać??
~~Jurek niezalogowany
6 godz. 56 min. temu
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Blond Cebulica napisał(a): Bardzo dobrze powiedział ja całe życie swój dobytek ubezpieczam i później nie stękam ,że wszystko straciłem .

~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Blond Cebulica napisał(a): Bardzo dobrze powiedział ja całe życie swój dobytek ubezpieczam i później nie stękam ,że wszystko straciłem .

Zawsze stękam przy 2-ce.
~~Ja niezalogowany
6 godz. 49 min. temu
~~Wikipe napisał(a): Pradziadek,Niemcem?No to,co?

Lepiej jak był by z pochodzenia żydem ? A tak na poważnie to są materialy w których pan Sławomir Mentzen sam mówi jaki ma stosunek do brata pradziadka .
~~Prezydent niezalogowany
6 godz. 13 min. temu
Jedyny kandydat to Trzaskowski.
Reszta to margines.
~~Czerwonobrązowy Kielichowiec niezalogowany
6 godz. 8 min. temu
Wygra Trzaskowski i to najlepiej w pierwszej turze to przynajmniej państwo zaoszczędzi na drugiej! Ale najlepsze że jak będzie druga tura to na szczęście nie wejdzie kandydat zdrajców Polski pisowski sutener nasrocki ! !!
~~Chabrowa Macierzanka niezalogowany
5 godz. 42 min. temu
„ Nie chcemy Żydów, gejów, aborcji, podatków i UE.” Kto na tego ...a głosuje? Też ...e :]

Zastosowana autokorekta

22745
oprych
5 godz. 37 min. temu
Ja zagłosuję
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza