Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Mentzen przemawiał do tłumów! Krytykował PO i PiS, rozdawnictwo i zakaz mowy nienawiści [FOTO, WIDEO]
~~Kupiłem nick niezalogowany
5 godz. 55 min. temu
W Niemczech na rezonans magnetyczny czeka się max 7 dni a w Polsce ile ?? Kilka miesięcy jak nie lat.

Człowieku wyjedź ze swojej wioski pozwiedzaj świata , Europę poczytaj sobie jak w innych państwach służba zdrowia funkcjonuje a później głupio pi€€€€rdol.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5 godz. 48 min. temu
W UK , Niemczech masz kilka kodów podatkowych. Wiele osób zastanawia się, która klasa podatkowa w Niemczech jest najlepsza w ich sytuacji. Zazwyczaj korzystnymi rozwiązaniami są klasa 1 (dla osób samotnych, przypisywana automatycznie), klasa 2. (dla osób samotnie wychowujących dziecko) oraz klasa 3
5 godz. 40 min. temu
Powtórzę jeszcze raz żeby w Polsce było dobrze to:
Ksiądz powinien być pastorem
Legalna marihuana
Legalna prostytucja
Legalna aborcja
Legalne eutanazja
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
5 godz. 30 min. temu
Chyba już wiadomo czemu Mentzen ucieka przed pytaniami dziennikarzy
Okazuje się, że kandydat deb*ili dla deb*ili wykuł się na blachę jednego wystąpienia i wciska je ludziom .
A ci to łykają, myśląc że tiktokowy błazen z doktoratem z uczelni, na której pracuje jego stary, to jakiś geniusz
~~Milioner Donald Tusk niezalogowany
5 godz. 30 min. temu
Kobiety teraz właśnie bardzo się szanują . W Krakowie ourwa teraz 800 zł to nie w kij dmuchał .
~~Granatowoszary Winobluszcz niezalogowany
5 godz. 25 min. temu
~~Milioner Donald Tusk napisał(a): Kobiety teraz właśnie bardzo się szanują . W Krakowie ourwa teraz 800 zł to nie w kij dmuchał .

Wyślij matkę do Krakowa.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
5 godz. 24 min. temu
oprych napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a)

I dlatego właśnie daję Mentzenowi szansę. Jeszcze się nie umoczył tak jak politycy "głównego nurtu".
Dziwi mnie to że ty wiedząc jaka będzie dalszą polityka obecnie nam panujących, niezdecydowanych wyborców próbujesz zniechęcić do Konfy.

I tak, wiem do kogo Włodek to powiedział.

hmmmm...dawać ''szansę''?....myślę troszkę inaczej...

szansę można dać ale mieć jednocześnie możliwość odwołania typa (bez względu na to z jakiego jest ugrupowania) nawet po trzech czy pięciu miesiącach jeśli jego dalsze trwanie na urzędzie niesie za sobą szkodę dla kraju czy społeczeństwa...
ale jak sam wiesz typy się zabezpieczyli wprowadzając ''kadencyjność''...
to jest jedno z nieszczęść tego kraju jak te ''immunitety''...
masz przykład chociażby z ''yankee''...''zaczesaniec '' miał postawione 32 zarzuty w tym jedne z najcięższych i co?
sąd stwierdził że nie można prowadzić dochodzeń w sprawie kandydata i ...''zawiesił'' postępowania...

nie ...nie zamierzam nikogo zniechęcać do Konfy bo każdy ma swój rozum i niech tym się kieruje....
ja tylko i wyłącznie piszę o LUDZIACH z Konfy i to co mi się u nich nie podoba...najczęściej u Mikkego ,Bosaka czy Winnickiego ....Braun nie jest lepszy...
jest kilka płaszczyzn co których nawet się z nimi zgadzam ale patrzę na to co robią dużo szerzej ...
jest w Konfie więcej takich ludzi ...jest lub było bo wielu z nich zmieniło koszulki klubowe ,potworzyli jakieś nowe ''kanapowe '' partyjki ale sporo z nich wyszło z MM , ONR czy Konfy ....
gdyby nie to że sprzedajna łajza Kukiz wprowadził ich do sejmu kim by dzisiaj byli?

Konfa samotnie nie ma najmniejszych szans ale w parciu do ''koryta'' sprzymierzy się z każdym...nawe z piSSdzielcami którzy opluwali ich jeszcze nie tak dawno....
pamiętasz jak to Bosak żalił się że tvp nie dopuszcza ich do studia podczas kampanii wyborczej?

na koniec postu ...obserwuję konfę ,obserwuję piSS i obserwuj obecną ''władzę'' ;D ...piszę ''władzę '' bo ''wuj'' jeden wie kto tam rządzi...;D
krytykuję i konfę i piss i tych co pbecnie rządzą...
i stosuję jedną zasadę ...NO MERCY... ;D
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
5 godz. 19 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a): Powtórzę jeszcze raz żeby w Polsce było dobrze to:
Ksiądz powinien być pastorem
Legalna marihuana
Legalna prostytucja
Legalna aborcja
Legalne eutanazja

to wszystko?
i to wszystko za darmo...;D

pracować na to będą Ukraińcy a każdy Polak co rok jedzie na darmowy urlop na Bali...

(nie odpowiadasz coś na mój poprzedni post ;D )
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.