Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Mentzen przemawiał do tłumów! Krytykował PO i PiS, rozdawnictwo i zakaz mowy nienawiści [FOTO, WIDEO]
~~Jurek niezalogowany
przedwczoraj o 18:33
~~Kupiłem nick napisał(a): O widzę że tu panowie maja problemy jak baby. I tez zauważyłem ze jakiś Jasio to kozak niczym Robin Hoods. Kurde ci Bolesławieccy gangsterzy na Bolc info.Bolesławiec restaurant guide

Strach wjeżdżać do tego miasta.

To Lucjan ma problem z Jasiem. Bo to właśnie ,,baba'' jęcząca pod batem Jasia który nie jest tu kozakiem tylko jest bezpośredni i płaczliwej ,,babie '' pisze prosto bez owijania w bawełnę i robi to w sposób otwarty. Gdzie ty tu widzisz gangsterów i skąd porównanie do Robina nie wiem i nie wnikam bo jest to bez sensu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~8 gwiazdek niezalogowany
przedwczoraj o 20:21
~~Ciemnokasztanowa Glicynia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Karol napisał(a): Jak w ogóle można na ten syf głosować. Ale wyborcami tego pustaka są głównie szczyle do 30 lat, którzy życia nie znają.

Ty komunistyczny śmierdzielu będziesz pewnie głosował na lewaka czaska.

Ja i moja cała rodzina głosujemy na Rafała Trzaskowskiego ,bo to jedyny kandydat na Prezydenta który nie ułaskawi Kaczyńskiego ,Wąsika, Obajtka, Romanowskiego i całej tej zaplutej reszty .
~~Czerwonawa Miodunka niezalogowany
przedwczoraj o 20:24
Metzen to ten behapowiec od gaśnic?
~~Ciemnokasztanowa Glicynia niezalogowany
przedwczoraj o 20:36
~~8 gwiazdek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnokasztanowa Glicynia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Karol napisał(a): Jak w ogóle można na ten syf głosować. Ale wyborcami tego pustaka są głównie szczyle do 30 lat, którzy życia nie znają.

Ja i moja cała rodzina głosujemy na Rafała Trzaskowskiego ,bo to jedyny kandydat na Prezydenta który nie ułaskawi Kaczyńskiego ,Wąsika, Obajtka, Romanowskiego i całej tej zaplutej reszty .

Ale za to ułaskawi tuska, tygryska, zdradka i paru znachorów od kowida.
~~Ciemnokasztanowa Glicynia niezalogowany
przedwczoraj o 20:38
~~Czerwonawa Miodunka napisał(a): Metzen to ten behapowiec od gaśnic?

Śpij dalej jak spałeś i nie otwieraj japy.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
przedwczoraj o 20:42
coś pięknego....Saba -Mirka 1 : 1 setach....
piękne spotkanie...
~~Trzaskowski niezalogowany
przedwczoraj o 20:50
~~8 gwiazdek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnokasztanowa Glicynia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Karol napisał(a): Jak w ogóle można na ten syf głosować. Ale wyborcami tego pustaka są głównie szczyle do 30 lat, którzy życia nie znają.

Ja też głosuję na Trzaskowskiego. To jedyny rozdądny kandydat na Prezydenta Polski.
~~Zamach na prezesa niezalogowany
przedwczoraj o 20:55
Bandyci z PiS dostali instrukcję, co mówić o śmierci Skrzypek.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!