~~Kupiłem nick napisał(a): O widzę że tu panowie maja problemy jak baby. I tez zauważyłem ze jakiś Jasio to kozak niczym Robin Hoods. Kurde ci Bolesławieccy gangsterzy na Bolc info.Bolesławiec restaurant guide
Strach wjeżdżać do tego miasta.
~~Ciemnokasztanowa Glicynia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Karol napisał(a): Jak w ogóle można na ten syf głosować. Ale wyborcami tego pustaka są głównie szczyle do 30 lat, którzy życia nie znają.
Ty komunistyczny śmierdzielu będziesz pewnie głosował na lewaka czaska.
~~8 gwiazdek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnokasztanowa Glicynia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Karol napisał(a): Jak w ogóle można na ten syf głosować. Ale wyborcami tego pustaka są głównie szczyle do 30 lat, którzy życia nie znają.
Ja i moja cała rodzina głosujemy na Rafała Trzaskowskiego ,bo to jedyny kandydat na Prezydenta który nie ułaskawi Kaczyńskiego ,Wąsika, Obajtka, Romanowskiego i całej tej zaplutej reszty .
Ale za to ułaskawi tuska, tygryska, zdradka i paru znachorów od kowida.
~~Czerwonawa Miodunka napisał(a): Metzen to ten behapowiec od gaśnic?
~~8 gwiazdek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnokasztanowa Glicynia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Karol napisał(a): Jak w ogóle można na ten syf głosować. Ale wyborcami tego pustaka są głównie szczyle do 30 lat, którzy życia nie znają.
Ja i moja cała rodzina głosujemy na Rafała Trzaskowskiego ,bo to jedyny kandydat na Prezydenta który nie ułaskawi Kaczyńskiego ,Wąsika, Obajtka, Romanowskiego i całej tej zaplutej reszty .
Ja też głosuję na Trzaskowskiego. To jedyny rozdądny kandydat na Prezydenta Polski.