Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Mentzen przemawiał do tłumów! Krytykował PO i PiS, rozdawnictwo i zakaz mowy nienawiści [FOTO, WIDEO]
22745
oprych
przedwczoraj o 16:50
Bo się boją.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem nick niezalogowany
przedwczoraj o 16:52
~~Ja napisał(a): Widzę że co niektórzy krytykują człowieka co nic złego nie zrobił a zachwycacie się tymi co was okłamali i narobili tyle gnoju.

Bo to głupi elektorat KO.

Elektorat KO jest taki.
Tusk powie np przed wyborami że każdemu kto na niego zagłosuję da po mieszkaniu i oni w to uwierzą. Tak jak kiedyś uwierzyli Wałęsie , który obiecał każdemu obywatelowi 100 mil starych złotych jak na niego zagłosują.

Powództwo oparte było na złożonej przez Lecha Wałęsę w trakcie kampanii wyborczej przed wyborami prezydenckimi w 1990 obietnicy wypłacenia każdemu Polakowi kwoty 100 milionów (starych) złotych (tj. 10.000 nowych złotych) pochodzących z dochodów z prywatyzacji.
przedwczoraj o 16:56
Polacy lubią być przez polityków, a zwłaszcza przez Herr Tuska dymani w odbyt. Cóż taka Polska mentalność
przedwczoraj o 16:59
Tak jak się Sikorski z kimś tam śmiał z Polaków.
Jak Polakom dwa razy obiecasz to tak jakbyś to już spełnił.
przedwczoraj o 17:37
O widzę że tu panowie maja problemy jak baby. I tez zauważyłem ze jakiś Jasio to kozak niczym Robin Hoods. Kurde ci Bolesławieccy gangsterzy na Bolc info.

Strach wjeżdżać do tego miasta.
~~przegrany wyborca PiS niezalogowany
przedwczoraj o 17:41
~~Ja napisał(a): Widzę że co niektórzy krytykują człowieka co nic złego nie zrobił a zachwycacie się tymi co was okłamali i narobili tyle gnoju.

Skoro Polska AfD nie chce LGBT to co z Jarkiem ?
~~Karol niezalogowany
przedwczoraj o 17:52
Jak w ogóle można na ten syf głosować. Ale wyborcami tego pustaka są głównie szczyle do 30 lat, którzy życia nie znają.
przedwczoraj o 17:57
~~przegrany wyborca PiS napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ja napisał(a): Widzę że co niektórzy krytykują człowieka co nic złego nie zrobił a zachwycacie się tymi co was okłamali i narobili tyle gnoju.

Skoro Polska AfD nie chce LGBT to co z Jarkiem ?

A co z Jarkiem to samo pójdzie w ramy jak każdy z nas.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza