~~Lipco napisał(a): Oj jest lament i placz tęczowej hołoty. Ktoś kto ma krzywione postrzeganie świata nazywa go faszysta. A dlaczego niby faszysta? Dlaczego ruska onuc? A dlatego że uważa że Polak powinien być stawiana w Polsce na 1 miejscu przed ukraincem?! To jest faszyzm? Nie rozumiecie tego pojęcia. Czy faszysta jest ten który sprzeciwia się chorym wymysłom unii? Ktoś kto uważa że samostanowienie o własnym losie powinno należeć do niego A nie do dyrektyw unijnych jest faszysta? Ludzie za dużo naogladali się tej papki na tvp i tvn i wierzą w ye bzdury. Kiedyś lider peło po przegranych wyborach mówil: ulica i zagranicą. O czym to swiadczy? O tym że siły unijne mieszają sie w politykę i demokratyczne wybory w naszym kraju. Niestety ale idealnie obrazuje to przykład w Rumunii. Naprawdę pelowcy i Piskorz tego chcecie?!
~~Kupiłem nick napisał(a): Najbardziej rozwalają mnie teksty że „Ukraińcy zabierają Polakowi prace w Polsce”
To co jest potrzeba być upośledzonym Polakiem żeby Ukrainiec łamiącym polskim miał prace a Polak nie.
I odrazu pisze nie jestem za Ukraińcami nie lubię tego narodu i jestem za ruskimi.
Ale nie gadajcie bzdur ze Ukraińcy zabierają wam prace.
To nie Ukraińcy wam zabierają prace , to wy jesteście tak beznadziejni.
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lipco napisał(a): Oj jest lament i placz tęczowej hołoty. Ktoś kto ma krzywione postrzeganie świata nazywa go faszysta. A dlaczego niby faszysta? Dlaczego ruska onuc? A dlatego że uważa że Polak powinien być stawiana w Polsce na 1 miejscu przed ukraincem?! To jest faszyzm? Nie rozumiecie tego pojęcia. Czy faszysta jest ten który sprzeciwia się chorym wymysłom unii? Ktoś kto uważa że samostanowienie o własnym losie powinno należeć do niego A nie do dyrektyw unijnych jest faszysta? Ludzie za dużo naogladali się tej papki na tvp i tvn i wierzą w ye bzdury. Kiedyś lider peło po przegranych wyborach mówil: ulica i zagranicą. O czym to swiadczy? O tym że siły unijne mieszają sie w politykę i demokratyczne wybory w naszym kraju. Niestety ale idealnie obrazuje to przykład w Rumunii. Naprawdę pelowcy i Piskorz tego chcecie?!
Pamietam jak dziś jak Herr Tusk obiecał zrobić z polski druga „Zieloną wyspę” Irlandię a zrobił z polski Białoruś a Kaczyński przez swoje panowanie pomógł mu dobić Polskę
~~Onuca napisał(a): Gdzie mentzen pojedzie na 1 zagraniczną wizytę ?
Na Kreml !
~~Puton zadowolony napisał(a): Alfons też tak jak Mentzen atakuje Ukrainę
~~Ruda Choina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Onuca napisał(a): Gdzie mentzen pojedzie na 1 zagraniczną wizytę ?
Na Kreml !
Ty udaj sie na 1000-lecia amebo