Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BZ Academy zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Mentzen przemawiał do tłumów! Krytykował PO i PiS, rozdawnictwo i zakaz mowy nienawiści [FOTO, WIDEO]
~~Liliowa Sanwitalia niezalogowany
10 godz. 50 min. temu
~~Onuca napisał(a): Gdzie mentzen pojedzie na 1 zagraniczną wizytę ?

Na Kreml !

Mądry przywódca jedzie najpierw do krajów które przodują na świecie i gdzie przyniesie to największą korzyść jego krajowi .Więc najpierw powinien pojechać do Rosji i Chin
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ruda Choina niezalogowany
10 godz. 50 min. temu
~~Zakaz aborcji napisał(a): Prorosyjski polityk którego ugrupowanie głosuje razem z AFD.
Ostatnio zagłosowali przeciwko Tarczu Wschód.

Rodacy zacznijcie myśleć.

Właśnie! Zacznij myśleć dzbanie
~~Kupiłem nick niezalogowany
10 godz. 50 min. temu
~~Ciemnobursztynowy Czosnek napisał(a): ~~Kupiłem nick napisał(a): Najbardziej rozwalają mnie teksty że „Ukraińcy zabierają Polakowi prace w Polsce”

To co jest potrzeba być upośledzonym Polakiem żeby Ukrainiec łamiącym polskim miał prace a Polak nie.

I odrazu pisze nie jestem za Ukraińcami nie lubię tego narodu i jestem za ruskimi.

Ale nie gadajcie bzdur ze Ukraińcy zabierają wam prace.

To nie Ukraińcy wam zabierają prace , to wy jesteście tak beznadziejni.

Spadaj bronić ojczyznę w Donbasie!!!! złaMAsie!!
Koleżko dlaczego mam bronić Donbasu ?? Ja nawet bym nie bronił Warszawy a co dopiero mam bronić Donbas
~~Buraczkowa Miesiącznica niezalogowany
10 godz. 42 min. temu
~~Onuca napisał(a): Gdzie mentzen pojedzie na 1 zagraniczną wizytę ?

Na Kreml !

Do Twojej starej
10 godz. 40 min. temu
~~Lipco napisał(a): Herrera Tusk to nawet nie wie jak się jego syn nazywa Michał czy Józef Bąk. Pasjonat lotnictwa.
Od 89 są ciągle ci sami. Ci którzy zrobili z nas Państwo poddańcze. Ci którzy nie mają swojego głosu i zdania. Czas w końcu z tym skończyć. Pasjonaci kolorowego Rafałka widać lubią być gnębieni. Kobiety walczą o aborcję. Pewnie po napływie inżynierów skrobanki będą reklamowane w TV niczym braweran.

Najlepsze jest to, że elektorat kolorowego Rafałka ma tak wyprany mózg że wierzą mu i Herr Tuskowi wszystko co powiedzą.
Polacy nie potrafią się uczyć na błędach, a później można przeczytać na bolec info …

Jak to biedaków nie stać na paliwo i chcą bojkotować stacje w Bolesławcu bo Herr Tusk obiecał paliwko za 5,19 zł
~~Różowa Cykoria niezalogowany
10 godz. 36 min. temu
50 miliardów dolarów Polska płaci Maskowi za starlingi nad Ukrainą i ktoś tu podważa prawdomówność Mentzena, a przecież to sam Sikorski powiedział.
Kłamstwa obecnego rządu mamy już dosyć i jego zwolenników również.
Mój głos ma Mentzen!!!!!!!!!!!!!!!!
10 godz. 32 min. temu
~~Różowa Cykoria napisał(a): 50 miliardów dolarów Polska płaci Maskowi za starlingi nad Ukrainą i ktoś tu podważa prawdomówność Mentzena, a przecież to sam Sikorski powiedział.
Kłamstwa obecnego rządu mamy już dosyć i jego zwolenników również.
Mój głos ma Mentzen!!!!!!!!!!!!!!!!

Do polskiego sejmu potrzeba już od dawna młodych prosiaków żeby one teraz dobrze pojadły. A stare świnie powinny iść już na ubój.
~~Rudobrązowy Czosnek niezalogowany
10 godz. 32 min. temu
Tylko Mentzen.p.Tusk gdzie 60000 ulgi podatkowej dlaczego wykluczyliscie część wdów i wdowców.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza