~~Onuca napisał(a): Gdzie mentzen pojedzie na 1 zagraniczną wizytę ?
Na Kreml !
~~Zakaz aborcji napisał(a): Prorosyjski polityk którego ugrupowanie głosuje razem z AFD.
Ostatnio zagłosowali przeciwko Tarczu Wschód.
Rodacy zacznijcie myśleć.
~~Ciemnobursztynowy Czosnek napisał(a): ~~Kupiłem nick napisał(a): Najbardziej rozwalają mnie teksty że „Ukraińcy zabierają Polakowi prace w Polsce”
To co jest potrzeba być upośledzonym Polakiem żeby Ukrainiec łamiącym polskim miał prace a Polak nie.
I odrazu pisze nie jestem za Ukraińcami nie lubię tego narodu i jestem za ruskimi.
Ale nie gadajcie bzdur ze Ukraińcy zabierają wam prace.
To nie Ukraińcy wam zabierają prace , to wy jesteście tak beznadziejni.
~~Onuca napisał(a): Gdzie mentzen pojedzie na 1 zagraniczną wizytę ?
Na Kreml !
~~Lipco napisał(a): Herrera Tusk to nawet nie wie jak się jego syn nazywa Michał czy Józef Bąk. Pasjonat lotnictwa.
Od 89 są ciągle ci sami. Ci którzy zrobili z nas Państwo poddańcze. Ci którzy nie mają swojego głosu i zdania. Czas w końcu z tym skończyć. Pasjonaci kolorowego Rafałka widać lubią być gnębieni. Kobiety walczą o aborcję. Pewnie po napływie inżynierów skrobanki będą reklamowane w TV niczym braweran.
~~Różowa Cykoria napisał(a): 50 miliardów dolarów Polska płaci Maskowi za starlingi nad Ukrainą i ktoś tu podważa prawdomówność Mentzena, a przecież to sam Sikorski powiedział.
Kłamstwa obecnego rządu mamy już dosyć i jego zwolenników również.
Mój głos ma Mentzen!!!!!!!!!!!!!!!!