Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Mentzen przemawiał do tłumów! Krytykował PO i PiS, rozdawnictwo i zakaz mowy nienawiści [FOTO, WIDEO]
~~Puton zadowolony niezalogowany
15 godz. 1 min. temu
Alfons też tak jak Mentzen atakuje Ukrainę
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~xxx niezalogowany
15 godz. 0 min. temu
Faszysta Mentzen to drobny pijaczek ,już w wyborach parlamentarnych krzyczał ,że wywróci stolik ,wywrócił ale w gospodzie .
~~Ruski mir niezalogowany
14 godz. 59 min. temu
Dlaczego nie można mu zadawać pytań tylko głosi ruską propagandę i ucieka ?
~~Kupiłem nick niezalogowany
14 godz. 56 min. temu
Najbardziej rozwalają mnie teksty że „Ukraińcy zabierają Polakowi prace w Polsce”

To co jest potrzeba być upośledzonym Polakiem żeby Ukrainiec łamiącym polskim miał prace a Polak nie.

I odrazu pisze nie jestem za Ukraińcami nie lubię tego narodu i jestem za ruskimi.

Ale nie gadajcie bzdur ze Ukraińcy zabierają wam prace.

To nie Ukraińcy wam zabierają prace , to wy jesteście tak beznadziejni.
~~Swolocz niezalogowany
14 godz. 52 min. temu
„Nie chcemy Żydów, homoseksualistów, aborcji, podatków i Unii Europejskiej” – mówił w 2019 roku Sławomir Mentzen, jeden z liderów Konfederacji.

Dzisiaj ambasador USA w Polsce jest radykalnym Żydem. Aborcja w przypadku gwałtu i uszkodzenia płdu jest potrzebna. Bez UE Polski nie będzie. Mentzen zna się na vacie ale cukrowej
~~Kupiłem nick niezalogowany
14 godz. 50 min. temu
~~Swolocz napisał(a): „Nie chcemy Żydów, homoseksualistów, aborcji, podatków i Unii Europejskiej” – mówił w 2019 roku Sławomir Mentzen, jeden z liderów Konfederacji.

Dzisiaj ambasador USA w Polsce jest radykalnym Żydem. Aborcja w przypadku gwałtu i uszkodzenia płdu jest potrzebna. Bez UE Polski nie będzie. Mentzen zna się na vacie ale cukrowej

Jestem pewny na 200% że lepiej się zna na podatku VAT niż ty swojej profesji
~~Malinowoczerwony Fasolnik niezalogowany
14 godz. 50 min. temu
Uciekinier Mencen...Struś Pędziwiatr
~~Lipco niezalogowany
14 godz. 50 min. temu
Oj jest lament i placz tęczowej hołoty. Ktoś kto ma krzywione postrzeganie świata nazywa go faszysta. A dlaczego niby faszysta? Dlaczego ruska onuc? A dlatego że uważa że Polak powinien być stawiana w Polsce na 1 miejscu przed ukraincem?! To jest faszyzm? Nie rozumiecie tego pojęcia. Czy faszysta jest ten który sprzeciwia się chorym wymysłom unii? Ktoś kto uważa że samostanowienie o własnym losie powinno należeć do niego A nie do dyrektyw unijnych jest faszysta? Ludzie za dużo naogladali się tej papki na tvp i tvn i wierzą w ye bzdury. Kiedyś lider peło po przegranych wyborach mówil: ulica i zagranicą. O czym to swiadczy? O tym że siły unijne mieszają sie w politykę i demokratyczne wybory w naszym kraju. Niestety ale idealnie obrazuje to przykład w Rumunii. Naprawdę pelowcy i Piskorz tego chcecie?!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza