~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Alabastrowy Lędźwian napisał(a): Każde dobre słowo się liczy
Odpisz mi proszę do czego ??? To jutro pojedź do kopalni Turów i podziękuj górnikom że masz prąd w domu lub idź dziś wieczorem do piekarni i podziękuj piekarzom ze jutro z rana kupisz świeży chleb
~~Axz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Alabastrowy Lędźwian napisał(a): Każde dobre słowo się liczy
Odpisz mi proszę do czego ??? To jutro pojedź do kopalni Turów i podziękuj górnikom że masz prąd w domu lub idź dziś wieczorem do piekarni i podziękuj piekarzom ze jutro z rana kupisz świeży chleb
Ja zawsze dziękuje i w piekarni i w sklepie i mechanikowi za naprawę auta to tylko jedno słowo no i życzę też miłego dnia pod koniec rozmowy . No ale może mnie inaczej wychowano .
Czy ty w ogóle zrozumiałaś co przeczytałaś ??? Iść do piekarni kupić chleb i podziękować za obsługę to coś innego niż dziękować w sieci lub w tv. To tez jak naprawisz auto u mechanika idziesz do bolec info czy tam TVN i przez media dziękujesz mechanikowi że w samochodzie klocki i tarcze wymienił ??
~~Kupiłem nick napisał(a): Ja pi€€€€tdole jakie to naciągane i reklama umieralni nazwaną szpitalem
~~Kupiłem nick napisał(a): Ja pi€€€€tdole jakie to naciągane i reklama umieralni nazwaną szpitalem
~~Ciemnoróżowy Złocień napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja pi€€€€tdole jakie to naciągane i reklama umieralni nazwaną szpitalem
Jak juz kupiłeś nick to może byś poszukał sklepu z rozumem.
~~Żółta Kuningamia napisał(a): Skoro jest tak dobrze to czemu tak szumnie witani lekarze zwalniają się z poletka Barczyka?
~~Żółta Kuningamia napisał(a): Skoro jest tak dobrze to czemu tak szumnie witani lekarze zwalniają się z poletka Barczyka?