~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~AmbiwalentnyBzyk napisał(a): No niestety panie Łętowski, musze przyznać że poziom felietonu na poziomie zerowym , jeszcze sporo nauki przed Panem. Ale po takich wypocinach jakie pan tu popełnił, nie wiem czy w ogóle jest szansa poprawy. Ja osobiscie popieram Mentzena, nie zgadzam się z nim w każdej kwestii, ale to jedyny kandydat ze zgłoszonych który może liczyć na mój głos. jedyny który nie bedzie chorągiewką innych. Także MENTZEN 2025 :)
Weź duży rozpęd i krec nij głową w mur ,przecież jego przełożonym będzie Putin .Zastosowana autokorekta
~~AmbiwalentnyBzyk napisał(a): No niestety panie Łętowski, musze przyznać że poziom felietonu na poziomie zerowym , jeszcze sporo nauki przed Panem. Ale po takich wypocinach jakie pan tu popełnił, nie wiem czy w ogóle jest szansa poprawy. Ja osobiscie popieram Mentzena, nie zgadzam się z nim w każdej kwestii, ale to jedyny kandydat ze zgłoszonych który może liczyć na mój głos. jedyny który nie bedzie chorągiewką innych. Także MENTZEN 2025 :)
Bernard napisał(a):Ktoś napisał: ~~AmbiwalentnyBzyk napisał(a): No niestety panie Łętowski, musze przyznać że poziom felietonu na poziomie zerowym , jeszcze sporo nauki przed Panem. Ale po takich wypocinach jakie pan tu popełnił, nie wiem czy w ogóle jest szansa poprawy. Ja osobiscie popieram Mentzena, nie zgadzam się z nim w każdej kwestii, ale to jedyny kandydat ze zgłoszonych który może liczyć na mój głos. jedyny który nie bedzie chorągiewką innych. Także MENTZEN 2025 :)
A nie uważasz, że mając tyle uwagi młodzieży, mógłby ją edukować choćby w tych sprawach, które poruszyłem w tekście?
~~Eee napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): A niby do kogo innego? ;]
Jureczku mam wrażenie że czytanie ze zrozumieniem to nie twoja specjalność.
Przecież napisałem wyżej jeszcze raz powtórzę „ ZE JA NIC NIE ROBIĘ „ nawet mi się talerzy z pokoju nie chce wynieść , robi to za mnie mama. A do miasta mi daleko , bałbym się że mógłbym się nie odnaleźć w mieście i jeszcze w tak dużym jak Bolesławiec.Bolesławiec language classes
Tak jak żyje jest mi dobrze.
Ta mama co to zginęła w wypadku samochodowym ?, nie ćpaj tyle bo już wszystko ci się plącze.
uwielbiam wręcz takich mitomanów jak Lucek jego brat i teraz ten...
piszta ,piszta chłopaczki...;D
HAHAHAHAHAHAHA... a nie pisałem że na naszych oczach rodzi się nowy bajkopisarz :D
Bernard napisał(a):Ktoś napisał: ~~AmbiwalentnyBzyk napisał(a): No niestety panie Łętowski, musze przyznać że poziom felietonu na poziomie zerowym , jeszcze sporo nauki przed Panem. Ale po takich wypocinach jakie pan tu popełnił, nie wiem czy w ogóle jest szansa poprawy. Ja osobiscie popieram Mentzena, nie zgadzam się z nim w każdej kwestii, ale to jedyny kandydat ze zgłoszonych który może liczyć na mój głos. jedyny który nie bedzie chorągiewką innych. Także MENTZEN 2025 :)
A nie uważasz, że mając tyle uwagi młodzieży, mógłby ją edukować choćby w tych sprawach, które poruszyłem w tekście?
oprych napisał(a):Ktoś napisał: Bernard napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~AmbiwalentnyBzyk napisał(a): No niestety panie Łętowski, musze przyznać że poziom felietonu na poziomie zerowym , jeszcze sporo nauki przed Panem. Ale po takich wypocinach jakie pan tu popełnił, nie wiem czy w ogóle jest szansa poprawy. Ja osobiscie popieram Mentzena, nie zgadzam się z nim w każdej kwestii, ale to jedyny kandydat ze zgłoszonych który może liczyć na mój głos. jedyny który nie bedzie chorągiewką innych. Także MENTZEN 2025 :)
W tej chwili trwa chyba kampania wyborcza. Poza tym nie zauważyłem żeby inni kandydaci kogokolwiek w tym czasie edukowali.
Artykuł ma wydźwięk jak pisany przez człowieka ze sztabu...