Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen jak Elżbieta II
~~Kupiłem nick niezalogowany
8 godz. 14 min. temu
~~xyz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~AmbiwalentnyBzyk napisał(a): No niestety panie Łętowski, musze przyznać że poziom felietonu na poziomie zerowym , jeszcze sporo nauki przed Panem. Ale po takich wypocinach jakie pan tu popełnił, nie wiem czy w ogóle jest szansa poprawy. Ja osobiscie popieram Mentzena, nie zgadzam się z nim w każdej kwestii, ale to jedyny kandydat ze zgłoszonych który może liczyć na mój głos. jedyny który nie bedzie chorągiewką innych. Także MENTZEN 2025 :)

Weź duży rozpęd i krec nij głową w mur ,przecież jego przełożonym będzie Putin .Zastosowana autokorekta

To przynajmniej bolesławianie nie będą chcieli bojkotować stacji CPN bo paliwko od Włodka będzie tanie i tak samo gaz.

Putin to dobry człowiek.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
29
Bernard
7 godz. 50 min. temu
~~AmbiwalentnyBzyk napisał(a): No niestety panie Łętowski, musze przyznać że poziom felietonu na poziomie zerowym , jeszcze sporo nauki przed Panem. Ale po takich wypocinach jakie pan tu popełnił, nie wiem czy w ogóle jest szansa poprawy. Ja osobiscie popieram Mentzena, nie zgadzam się z nim w każdej kwestii, ale to jedyny kandydat ze zgłoszonych który może liczyć na mój głos. jedyny który nie bedzie chorągiewką innych. Także MENTZEN 2025 :)

A nie uważasz, że mając tyle uwagi młodzieży, mógłby ją edukować choćby w tych sprawach, które poruszyłem w tekście?

bobrzanie.pl
~~J23 niezalogowany
7 godz. 45 min. temu
"W najnowszym sondażu dotyczącym pierwszej tury wyborów prezydenckich, przeprowadzonym przez firmę badawczą Opinia24 dla RMF FM, prowadzi kandydat Koalicji Obywatelskiej Rafał Trzaskowski. Do drugiej tury dostałby się również kandydat PiS, Karol Nawrocki, który ma niespełna 1 punkt procentowy przewagi nad Sławomirem Mentzenem......"
~~Czytelnik niezalogowany
7 godz. 37 min. temu
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~AmbiwalentnyBzyk napisał(a): No niestety panie Łętowski, musze przyznać że poziom felietonu na poziomie zerowym , jeszcze sporo nauki przed Panem. Ale po takich wypocinach jakie pan tu popełnił, nie wiem czy w ogóle jest szansa poprawy. Ja osobiscie popieram Mentzena, nie zgadzam się z nim w każdej kwestii, ale to jedyny kandydat ze zgłoszonych który może liczyć na mój głos. jedyny który nie bedzie chorągiewką innych. Także MENTZEN 2025 :)

A nie uważasz, że mając tyle uwagi młodzieży, mógłby ją edukować choćby w tych sprawach, które poruszyłem w tekście?

Benek trochę cię lubię więc zapytam delikatnie......to co piszesz to wymysł czy też opłacone stanowisko twoich mocodawców/pracodawców czy własne przemyślenia...? ." I nieważne, że gros z nich stanowią foliarze, nastolatkowie, kolporterzy ruskiej propagandy, antysemici i wyznawcy PiS-u ......"
Jeżeli sam to pisałeś to pewnie miałeś kłopoty z nagłośnieniem niczym minister w Rządzie Tuska..... :-)
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
7 godz. 32 min. temu
~~Eee napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): A niby do kogo innego? ;]

Jureczku mam wrażenie że czytanie ze zrozumieniem to nie twoja specjalność.

Przecież napisałem wyżej jeszcze raz powtórzę „ ZE JA NIC NIE ROBIĘ „ nawet mi się talerzy z pokoju nie chce wynieść , robi to za mnie mama. A do miasta mi daleko , bałbym się że mógłbym się nie odnaleźć w mieście i jeszcze w tak dużym jak Bolesławiec.Bolesławiec language classes

Tak jak żyje jest mi dobrze.

Ta mama co to zginęła w wypadku samochodowym ?, nie ćpaj tyle bo już wszystko ci się plącze.

uwielbiam wręcz takich mitomanów jak Lucek jego brat i teraz ten...
piszta ,piszta chłopaczki...;D
HAHAHAHAHAHAHA... a nie pisałem że na naszych oczach rodzi się nowy bajkopisarz :D
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
7 godz. 16 min. temu
szczerze mówiąc dopiero teraz wróciłem ''bukmacherskiej szulerni'' ;D i przeczytałem o co chodzi z tytułem ...
i co ciekawe całkowicie się z tym zgadzam...
żartobliwa ,nawet kpiąca forma ale bardzo trafna...
22745
oprych
6 godz. 49 min. temu
Bernard napisał(a):

W tej chwili trwa chyba kampania wyborcza. Poza tym nie zauważyłem żeby inni kandydaci kogokolwiek w tym czasie edukowali.
~~Grafitowa Hortensja niezalogowany
6 godz. 46 min. temu
oprych napisał(a):
Ktoś napisał: Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~AmbiwalentnyBzyk napisał(a): No niestety panie Łętowski, musze przyznać że poziom felietonu na poziomie zerowym , jeszcze sporo nauki przed Panem. Ale po takich wypocinach jakie pan tu popełnił, nie wiem czy w ogóle jest szansa poprawy. Ja osobiscie popieram Mentzena, nie zgadzam się z nim w każdej kwestii, ale to jedyny kandydat ze zgłoszonych który może liczyć na mój głos. jedyny który nie bedzie chorągiewką innych. Także MENTZEN 2025 :)

W tej chwili trwa chyba kampania wyborcza. Poza tym nie zauważyłem żeby inni kandydaci kogokolwiek w tym czasie edukowali.

Artykuł ma wydźwięk jak pisany przez człowieka ze sztabu...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!