~~zbanowany Jurek napisał(a): Zapomniałeś jeszcze dopisać to że robiąc przy gnoju jest ci tak bliski , tak nim nasiąkłeś że i tu go chcesz wprowadzić.
~~Jurek napisał(a): A niby do kogo innego? ;]
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): A niby do kogo innego? ;]
Jureczku mam wrażenie że czytanie ze zrozumieniem to nie twoja specjalność.
Przecież napisałem wyżej jeszcze raz powtórzę „ ZE JA NIC NIE ROBIĘ „ nawet mi się talerzy z pokoju nie chce wynieść , robi to za mnie mama. A do miasta mi daleko , bałbym się że mógłbym się nie odnaleźć w mieście i jeszcze w tak dużym jak Bolesławiec.
Tak jak żyje jest mi dobrze.
~~Eee napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): A niby do kogo innego? ;]
Jureczku mam wrażenie że czytanie ze zrozumieniem to nie twoja specjalność.
Przecież napisałem wyżej jeszcze raz powtórzę „ ZE JA NIC NIE ROBIĘ „ nawet mi się talerzy z pokoju nie chce wynieść , robi to za mnie mama. A do miasta mi daleko , bałbym się że mógłbym się nie odnaleźć w mieście i jeszcze w tak dużym jak Bolesławiec.Bolesławiec restaurant guide
Tak jak żyje jest mi dobrze.
Ta mama co to zginęła w wypadku samochodowym ?, nie ćpaj tyle bo już wszystko ci się plącze.
Ależ mi się nic nie plącze. Pisze gdzieś mieszkam nie wierzysz , pisze to co chcesz przeczytać , tez nie wierzysz.
Napisz mi proszę, co z tobą sie dzieje??
I co masz na myśli, żebym nie ćpał ?? Co ja takiego ćpam??
~~AmbiwalentnyBzyk napisał(a): No niestety panie Łętowski, musze przyznać że poziom felietonu na poziomie zerowym , jeszcze sporo nauki przed Panem. Ale po takich wypocinach jakie pan tu popełnił, nie wiem czy w ogóle jest szansa poprawy. Ja osobiscie popieram Mentzena, nie zgadzam się z nim w każdej kwestii, ale to jedyny kandydat ze zgłoszonych który może liczyć na mój głos. jedyny który nie bedzie chorągiewką innych. Także MENTZEN 2025 :)
Zastosowana autokorekta