Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen jak Elżbieta II
~~Kupiłem nick niezalogowany
10 godz. 25 min. temu
~~zbanowany Jurek napisał(a): Zapomniałeś jeszcze dopisać to że robiąc przy gnoju jest ci tak bliski , tak nim nasiąkłeś że i tu go chcesz wprowadzić.

Hmmm to do mnie ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurek niezalogowany
10 godz. 20 min. temu
A niby do kogo innego? ;]
10 godz. 6 min. temu
~~Jurek napisał(a): A niby do kogo innego? ;]

Jureczku mam wrażenie że czytanie ze zrozumieniem to nie twoja specjalność.

Przecież napisałem wyżej jeszcze raz powtórzę „ ZE JA NIC NIE ROBIĘ „ nawet mi się talerzy z pokoju nie chce wynieść , robi to za mnie mama. A do miasta mi daleko , bałbym się że mógłbym się nie odnaleźć w mieście i jeszcze w tak dużym jak Bolesławiec.

Tak jak żyje jest mi dobrze.
~~AmbiwalentnyBzyk niezalogowany
9 godz. 29 min. temu
No niestety panie Łętowski, musze przyznać że poziom felietonu na poziomie zerowym , jeszcze sporo nauki przed Panem. Ale po takich wypocinach jakie pan tu popełnił, nie wiem czy w ogóle jest szansa poprawy. Ja osobiscie popieram Mentzena, nie zgadzam się z nim w każdej kwestii, ale to jedyny kandydat ze zgłoszonych który może liczyć na mój głos. jedyny który nie bedzie chorągiewką innych. Także MENTZEN 2025 :)
~~Rudy Wrzosiec niezalogowany
9 godz. 27 min. temu
jakież to tłumy na mencenie
z kina więcej ludzi wychodzi
~~Eee niezalogowany
8 godz. 57 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): A niby do kogo innego? ;]

Przecież napisałem wyżej jeszcze raz powtórzę „ ZE JA NIC NIE ROBIĘ „ nawet mi się talerzy z pokoju nie chce wynieść , robi to za mnie mama. A do miasta mi daleko , bałbym się że mógłbym się nie odnaleźć w mieście i jeszcze w tak dużym jak Bolesławiec.

Ta mama co to zginęła w wypadku samochodowym ?, nie ćpaj tyle bo już wszystko ci się plącze.
8 godz. 44 min. temu
~~Eee napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): A niby do kogo innego? ;]

Przecież napisałem wyżej jeszcze raz powtórzę „ ZE JA NIC NIE ROBIĘ „ nawet mi się talerzy z pokoju nie chce wynieść , robi to za mnie mama. A do miasta mi daleko , bałbym się że mógłbym się nie odnaleźć w mieście i jeszcze w tak dużym jak Bolesławiec.Bolesławiec restaurant guide

Ta mama co to zginęła w wypadku samochodowym ?, nie ćpaj tyle bo już wszystko ci się plącze.

Ależ mi się nic nie plącze. Pisze gdzieś mieszkam nie wierzysz , pisze to co chcesz przeczytać , tez nie wierzysz.

Napisz mi proszę, co z tobą sie dzieje??
I co masz na myśli, żebym nie ćpał ?? Co ja takiego ćpam??
~~xyz niezalogowany
8 godz. 24 min. temu
~~AmbiwalentnyBzyk napisał(a): No niestety panie Łętowski, musze przyznać że poziom felietonu na poziomie zerowym , jeszcze sporo nauki przed Panem. Ale po takich wypocinach jakie pan tu popełnił, nie wiem czy w ogóle jest szansa poprawy. Ja osobiscie popieram Mentzena, nie zgadzam się z nim w każdej kwestii, ale to jedyny kandydat ze zgłoszonych który może liczyć na mój głos. jedyny który nie bedzie chorągiewką innych. Także MENTZEN 2025 :)

Weź duży rozpęd i krec nij głową w mur ,przecież jego przełożonym będzie Putin .

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAMrowka zaprasza