~~Kupiłem nick napisał(a): Korekta „ dlaczego zebranych już składek dalej pobierają podatek?!
~~Blond Cebulica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Korekta „ dlaczego zebranych już składek dalej pobierają podatek?!
Dobrze, że durni takich jak ty wiatr nie sieje a tylko się rodzą z przypadku .
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Blond Cebulica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Korekta „ dlaczego zebranych już składek dalej pobierają podatek?!
Ok mogę być durniem , ruską onucą , foliarzem itp itd w ogóle mi to nie przeszkadza.
Nie mogę tylko jestem .A tak najlepiej to weź się za jakąś pracę i nie udawaj ,że pracujesz w Holandii ,nierobie !
~~Blond Cebulica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Blond Cebulica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Korekta „ dlaczego zebranych już składek dalej pobierają podatek?!
Ok mogę być durniem , ruską onucą , foliarzem itp itd w ogóle mi to nie przeszkadza.
Nie mogę tylko jestem .A tak najlepiej to weź się za jakąś pracę i nie udawaj ,że pracujesz w Holandii ,nierobie !
O widzę tu wróżbitę który wie więcej o moim życiu niż ja sam. Ok pewnie chcesz przeczytać taką narrację.
Tak nie mieszkam w Holandii , mieszkam koło Bolesławca w Żeliszowię z mama w rozj€€banyn domku , a Holandia to moje marzenie.
Utrzymuje mnie mama i płaci za wszystko.
Ja znów pracy nie mogę znaleźć bo Herr Tusk rządzi.
Pale Lolki
I marszczę Freda oglądając porkusa.
To chciałeś przeczytać ??
To proszę bardzo.
Piszesz i masz