Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen jak Elżbieta II
~~Kupiłem nick niezalogowany
8 godz. 14 min. temu
Korekta „ dlaczego zebranych już składek dalej pobierają podatek?!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Blond Cebulica niezalogowany
8 godz. 0 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a): Korekta „ dlaczego zebranych już składek dalej pobierają podatek?!

Dobrze, że durni takich jak ty wiatr nie sieje a tylko się rodzą z przypadku .
7 godz. 25 min. temu
~~Blond Cebulica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Korekta „ dlaczego zebranych już składek dalej pobierają podatek?!

Ok mogę być durniem , ruską onucą , foliarzem itp itd w ogóle mi to nie przeszkadza.
~~Demagogia niezalogowany
7 godz. 15 min. temu
Dzięki ruskim trollom uwierzyliście, że gdy nie będzie w Polsce Unii i uchodźców z Ukrainy. Nie będzie też 800+, 13i14 emerytury, aborcji i zapanuje tu raj na ziemi, a Mentzen da wam po piwku które sam naważył.
~~Blond Cebulica niezalogowany
7 godz. 6 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Blond Cebulica napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Korekta „ dlaczego zebranych już składek dalej pobierają podatek?!

Ok mogę być durniem , ruską onucą , foliarzem itp itd w ogóle mi to nie przeszkadza.

Nie mogę tylko jestem .A tak najlepiej to weź się za jakąś pracę i nie udawaj ,że pracujesz w Holandii ,nierobie !
6 godz. 47 min. temu
~~Blond Cebulica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Blond Cebulica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Korekta „ dlaczego zebranych już składek dalej pobierają podatek?!

Nie mogę tylko jestem .A tak najlepiej to weź się za jakąś pracę i nie udawaj ,że pracujesz w Holandii ,nierobie !

O widzę tu wróżbitę który wie więcej o moim życiu niż ja sam. Ok pewnie chcesz przeczytać taką narrację.

Tak nie mieszkam w Holandii , mieszkam koło Bolesławca w Żeliszowię z mama w rozj€€banyn domku , a Holandia to moje marzenie.
Utrzymuje mnie mama i płaci za wszystko.
Ja znów pracy nie mogę znaleźć bo Herr Tusk rządzi.
Pale Lolki
I marszczę Freda oglądając porkusa.

To chciałeś przeczytać ??
To proszę bardzo.

Piszesz i masz
~~zbanowany Jurek niezalogowany
6 godz. 40 min. temu
Zapomniałeś jeszcze dopisać to że robiąc przy gnoju jest ci tak bliski , tak nim nasiąkłeś że i tu go chcesz wprowadzić.
~~Rubaszny niezalogowany
6 godz. 34 min. temu
Autor chyba obawia się Sławomira, czyżby na widok młodzieży która zapatrzyła się na tego kandydata zapanowała obawa co do wyników wyborów. Cóż to będzie jak wygra ktoś kto otwarcie wyśmiewa jaśnie nam panujących?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza