Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen jak Elżbieta II
~~Zna sie na VATcie cukrowej niezalogowany
19 marca 2025r. o 10:06
~~Granatowoszara Słonecznica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnota napisał(a): Mentzen gada puste farmazony i szybko ucieka przed pytaniami. Jestem przerażony jego elektoratem.

Mentzen nawet nie potrafił odpowiedzieć dziennikarce na ogóle pytanie dotyczące jego postulatu obniżenia podatków. Nawrocki nie uważa nic a Mentzen nic nie wie.

Mentzen nie odpowiedział na proste pyranie z ekonomii i nawet prostego sprawozdania finansowego nie potrafił rozliczyć w terminie. Proszę o mądrzejszego kandydata na Prezydenta.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czerwonozłota Lnica niezalogowany
19 marca 2025r. o 11:29
O matko! Cóż za mizerne wypociny.....
~~ha ha ha dobre niezalogowany
19 marca 2025r. o 11:37
~~Czerwonozłota Lnica napisał(a): O matko! Cóż za mizerne wypociny.....

Jak zacząłeś o matce to opowiem , przychodzi twoja matka z roboty , zakłada nogę na nogę i wzdycha
-nareszcie razem.
~~Jasio niezalogowany
19 marca 2025r. o 11:57
Mentzen = Polska faszystowska
211
skorn
19 marca 2025r. o 12:46

<i>
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
19 marca 2025r. o 12:50
na pytania nie było czasu a na oglądanie skorup czas się znalazł...;D

no...czas jechać a nie mogę się spóźnić...;D
~~Kupiłem nick niezalogowany
19 marca 2025r. o 12:57
skorn napisał(a):

Skorn …. A kolorowy Rafałek będzie obiecał
Drogie toalety
Kino Forum przerobi na MultiKino
Zabierzemy wam działki i postawimy tam hotele dla naukowców z Afryki.

Bolesławianie ja i mój wódz Herr Tusk , damy taki pokaz że Polska będzie jeszcze bardziej uśmiechnięta.

Zagłosujcie na mnie!!!
~~Kupiłem nick niezalogowany
19 marca 2025r. o 13:00
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): na pytania nie było czasu a na oglądanie skorup czas się znalazł...;D

no...czas jechać a nie mogę się spóźnić...;D[/

Widocznie przeczytał na Bolec info że w Bolesławcu dziennikarstwo jest na bardzo niskim poziomie , wiec nie wiedział jak powstaje ceramika i się dowiedział. Wolał się czegoś dowiedzieć niż odpowiadać np na fotografa pytania.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia do Marszałka