~~Szkarłatnoczerwona Dąbrówka napisał(a): Bolesławiecka inteligencja urojona , po wizycie Sławomira Mentzena w Bolesławcu poczuła się jak diabeł pokropiony święconą wodą . Operatorzy karmników dla pelikanów w Bolec.info aby odczynić Mentzenowe ślady w mieście , marzą ,pragną ,pożądają niczym Mesjasza przybycie Trzaskowskiego do Bolesławca .Mają już przygotowane tęczowe dywaniki modlitewne aby bić pokłony przed tęczowym Rafałem .Bo tylko Rafał obroni planetę aby nie spłonęła,wprowadzi zielony ład i wybuduje w Bolcu najnowocześniejszy kibel w Europie.
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marengo Nawłoć napisał(a): Przywiezie wam gipsowe jajo.
Możesz wytłumaczyć co tam ubzdurało się w twoim chorym łbie??
~~Bakłażanowa Frezja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Odpowiedź napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szkarłatnoczerwona Dąbrówka napisał(a): Bolesławiecka inteligencja urojona , po wizycie Sławomira Mentzena w Bolesławcu poczuła się jak diabeł pokropiony święconą wodą . Operatorzy karmników dla pelikanów w Bolec.info aby odczynić Mentzenowe ślady w mieście , marzą ,pragną ,pożądają niczym Mesjasza przybycie Trzaskowskiego do Bolesławca .Mają już przygotowane tęczowe dywaniki modlitewne aby bić pokłony przed tęczowym Rafałem .Bo tylko Rafał obroni planetę aby nie spłonęła,wprowadzi zielony ład i wybuduje w Bolcu najnowocześniejszy kibel w Europie.
Co obiecuje ci Mentzen? W spokoju poczytaj. Szybko pojmiesz że uczestniczysz w koszmarku . Jeśli stać cię jeszcze na myślenie . Poskładaj fakty z tymi obietnicami. Pomyśl jeśli potrafisz dlaczego oni ukrywają to co jest w " piątce Mentzena " ?
Nietolerancja gosciu to coś ci będzie trzeba zrealizować. Jak to widzisz ? Wymordujesz opozycję ?
Ja jestem nietolerancyjny.
Nie toleruję złodziei, oszustów i kłamców. W przeciwieństwie do wyznawców czaskowskiego.
Poważnie?
Sprawdzam.
To napisz konkretnie czyim wyznawca jesteś?