~~Jasio napisał(a): Myślę że warto obanerować i nasz bolesławiecki cmentarz podobiznami Nawrockiego -Batyra .
Oczywiści z numerem konta by tępe frajerstwo miało gdzie wpłacać na tą RUSpublikę.
~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Myślę że warto obanerować i nasz bolesławiecki cmentarz podobiznami Nawrockiego -Batyra .
Oczywiści z numerem konta by tępe frajerstwo miało gdzie wpłacać na tą RUSpublikę.
A przypomnij mi przyjacielu, kto robił reset z ruskimi ?
~~Jasio napisał(a): Myślę że warto obanerować i nasz bolesławiecki cmentarz podobiznami Nawrockiego -Batyra .
~~Ciepły Wacek napisał(a): Chcę zostać waszym prezydentem (prez małe" p")! Jedno co mogę Wam (przez duże"W") obiecać to, to że nic się nie zmieni!
~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Myślę że warto obanerować i nasz bolesławiecki cmentarz podobiznami Nawrockiego -Batyra .
A przypomnij mi przyjacielu, kto robił reset z ruskimi ?
~~Ciepły Wacek napisał(a): Chcę zostać waszym prezydentem (prez małe" p")! Jedno co mogę Wam (przez duże"W") obiecać to, to że nic się nie zmieni! To dołożę jeszcze jedno, nikomu nie będę wsadził kija w szprychy.