Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Trzaskowski odwiedzi Bolesławiec
~~Przekrwiony Lędźwian niezalogowany
24 marca 2025r. o 9:15
~~Jasio napisał(a): Myślę że warto obanerować i nasz bolesławiecki cmentarz podobiznami Nawrockiego -Batyra .
Oczywiści z numerem konta by tępe frajerstwo miało gdzie wpłacać na tą RUSpublikę.

A przypomnij mi przyjacielu, kto robił reset z ruskimi ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Śliwkowy Osteospermum niezalogowany
24 marca 2025r. o 9:17
~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Myślę że warto obanerować i nasz bolesławiecki cmentarz podobiznami Nawrockiego -Batyra .
Oczywiści z numerem konta by tępe frajerstwo miało gdzie wpłacać na tą RUSpublikę.

Trump !
~~8 gwiazdek niezalogowany
24 marca 2025r. o 9:26
~~Jasio napisał(a): Myślę że warto obanerować i nasz bolesławiecki cmentarz podobiznami Nawrockiego -Batyra .

Kłamca brudas z Żoliborza wreszcie przyznał oficjalnie ,że Sutener to jest kandydat PIS a nie obywatelski i teraz nakłania do wpłat na pisowskie konta 22% poparcia to daje w niedalekiej przyszłości spadek na 3 miejsce i koniec marzeń o drugiej turze .
~~Ciepły Wacek niezalogowany
24 marca 2025r. o 13:20
Chcę zostać waszym prezydentem (prez małe" p")! Jedno co mogę Wam (przez duże"W") obiecać to, to że nic się nie zmieni!
~~Śliwkowy Osteospermum niezalogowany
24 marca 2025r. o 13:23
~~Ciepły Wacek napisał(a): Chcę zostać waszym prezydentem (prez małe" p")! Jedno co mogę Wam (przez duże"W") obiecać to, to że nic się nie zmieni!

Taki prezydent jak Duda nie pomaga a tylko przeszkadza wsadzając kija w szprychy .
~~Jasio niezalogowany
24 marca 2025r. o 13:27
~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Myślę że warto obanerować i nasz bolesławiecki cmentarz podobiznami Nawrockiego -Batyra .

No nie wiem bo nie widziałem tego na banerach prezentowanych na cmentarzach. .
~~Wielbłądzi Fasolnik niezalogowany
24 marca 2025r. o 13:33
~~Ciepły Wacek napisał(a): Chcę zostać waszym prezydentem (prez małe" p")! Jedno co mogę Wam (przez duże"W") obiecać to, to że nic się nie zmieni! To dołożę jeszcze jedno, nikomu nie będę wsadził kija w szprychy.

~~J23 niezalogowany
24 marca 2025r. o 17:10
Czy " wiceTusk " był już w Bolesławcu odwiedzić redakcję....? Tyle narobili szumu i na obietnicach się skończyło ?
Jak przyjedzie to może opowie o ekologii....Za Tuska tną lasy na potęgę. Nawet "zielony, eko-Trzaskowski" nie podarował warszawskim drzewom....
Profil "Nasze Lasy" na portalu X alarmuje, że w 2024 roku odnotowano gigantyczny wzrost eksportu drewna z Polski. Za granicę wyjechało aż 4,2 mln m³ surowego drewna, co oznacza wzrost o 900 tys. m³ w porównaniu do roku 2023 (czyli o 26 proc.!). Co ciekawe, eksport poza Unię Europejską wzrósł o 25 proc, a do samych Chin o 26 proc.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza