Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Trzaskowski odwiedzi Bolesławiec
~~J23 niezalogowany
7 godz. 28 min. temu
~~NRF napisał(a): dostaję 1000 euro emerytury z Niemiec i żyję jak pączek w maśle .

4500 złotych i żyjesz jak pączek w maśle ? To chyba masło z szaletu Trzaskowskiego :-)
Jeszcze trocinami się posyp "bogaczu"....:-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem nick niezalogowany
7 godz. 26 min. temu
~~Tylko On napisał(a): Tylko i wyłącznie Pan Trzaskowski,On nie boi się ludzi i nie zwiewa....

Tak, tak Rafcio Trzaskowski to twardziel i tylko gada z sprzymierzeńcami a przeważnie jego wiece są dla wybranych i są zamknięte. A druga sprawa on do swojego obłąkanego elektoratu przyjeżdża tak przy okazji. Rafciu tak naprawdę przyjeżdża z interesem do Romcia , a interes rafcia do romcia jest czysto deweloperski . Jest potrzeba postawić jakiś budynek dla naukowców z Afryki.
~~Ewa niezalogowany
7 godz. 25 min. temu
~~NRF napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niebieskofioletowa Puszkinia napisał(a): Głosuje na Rafała, bo w Bolesławcu jest potrzebny kibel i trociny !!! Na Memtzena nie głosuje bo on chce niższych podatkow, a podatki powinny byc wysokie, zeby urzednicy i prezesi spolek zarabiali lepiej.Bolesławiec tourismBolesławiec travel guide

Zapomniałeś o paru ławkach za 60 tysiące,smerze 2 metry na 6 za 350 tysięcy,muzeum za 700 milionów,a kilka tysięcy na czysz Muzeum Powstania Warszawskiego pożałował ten niemiecki agent
Bardzo się cieszę ,że jestem podległy Niemcom bo dzięki nim wybudowałem piękny nowy dom ,wyszkoliłem dzieci i również im wybudowałem domy ,jeżdżę Niemieckim Mercedesem S klasa ,dodatkowo dostaję 1000 euro emerytury z Niemiec i żyję jak pączek w maśle .

Żartujesz sobie ,jakbyś nie wiedział ,że to wszystko zawdzięczasz jednemu z farbowanych Niemców , który kiedyś był kiepskim malarzem .
~~Bubu niezalogowany
7 godz. 24 min. temu
Taka kapsuła jak tam w parku Skaryszewskim to perełka, tylko czeba dobrze znać system wyjścia:)
~~Stefan niezalogowany
7 godz. 21 min. temu
Nie mogę doczekać się przyjazdu tego ,, wybitnego polityka "do naszego miasta. Oby tylko nie zboczył z trasy.
~~Kupiłem nick niezalogowany
7 godz. 20 min. temu
~~pinochet napisał(a): Przepraszam,że nie w temacie,ale nie wiecie czasami co się dzieje z PanemM z Koziej Górki,zwolenniku Zielonego Ładu,wspólnej europejskiej armii,wspólnej waluty i furera?

Weź się tak głęboko zastanów , Furer w jakiś sposób by się teraz przydał. Zobacz na Europę ile jest tych wykształconych naukowców. Jest ich tylu, że jeździli by z sS i łapali ich jak kiedyś Amerykanie. W siatki
~~Yogi niezalogowany
7 godz. 16 min. temu
Ponoć ma przejeżdżać A czwórką z boku bolca tylko jeszcze nie wiemy z Bubim daty, ale jakoś w maju czy jakoś:)
~~NRF niezalogowany
7 godz. 3 min. temu
~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~NRF napisał(a): dostaję 1000 euro emerytury z Niemiec i żyję jak pączek w maśle .

4500 złotych i żyjesz jak pączek w maśle ? To chyba masło z szaletu Trzaskowskiego :-)
Jeszcze trocinami się posyp "bogaczu"....:-)

Durny ... to jest emerytura z Niemiec a z Polski 4200 zł ,plus emerytura żony 3800 zł to se pododawaj i przestań pier ..ć

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza