Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ścigał się z nieoznakowanym radiowozem jadąc po autostradzie ponad 200 km/h
~~Aa niezalogowany
9 godz. 36 min. temu
Może zamiast mandatu to na front wywalać? Bo i tak dalej tak bd jeździć
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
9 godz. 19 min. temu
preszę wytłumaczyć mi jedno...
jak to jest że obcokrajowiec dostaje mandat ale jak się domyślam kredytowy bo nam właśnie się takie ''funduje'' ze względu na to by nie rodziło to zachowań korupcyjnych...
w pobliskich Czechach nie masz kasy na mandat zatrzymują samochód do czasu wpłaty nałożonego mandatu...czy się mylę?

jak to jest że Ukraińcowi dodaje się punkty jeśli nie ma go w ''cepiku''?
gdzie one idą ?...w ''chmurę''? :D
9 godz. 15 min. temu
jeszcze jedno...
teraz zaszły tam pewne zmiany o których wiem ale za dużo pisania a mi się nie chce...;D
tylko dlatego że polska Czeska ma już dostęp do polskiego systemu ale Ukraina?...nie ma...
~~Lucjan niezalogowany
9 godz. 10 min. temu
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): preszę wytłumaczyć mi jedno...
jak to jest że obcokrajowiec dostaje mandat ale jak się domyślam kredytowy bo nam właśnie się takie ''funduje'' ze względu na to by nie rodziło to zachowań korupcyjnych...
w pobliskich Czechach nie masz kasy na mandat zatrzymują samochód do czasu wpłaty nałożonego mandatu...czy się mylę?

jak to jest że Ukraińcowi dodaje się punkty jeśli nie ma go w ''cepiku''?
gdzie one idą ?...w ''chmurę''? :D

Janusz ruska onuco , obcokrajowiec płaci albo gotówką albo kartą . Jak nie ma , to jedzie do bankomatu , jak nie ma na koncie , jedzie na parking. Dobrze o tym wiesz kacapie ,czcicielu Putina.
~~Jasnofioletowy Kasztanowiec niezalogowany
9 godz. 5 min. temu
Obcokrajowiec musi zapłacić od razu mandat.
9 godz. 4 min. temu
no wiem to i owo...
tylko nie wiem po co te niepasujące do tematu określenia...;D

dokończ...
co z punktami dla tego Ukraińca...
założyli mu tam na miejscu konto jak na ''fejsie''? ;D
~~111 niezalogowany
9 godz. 1 min. temu
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): no wiem to i owo...
tylko nie wiem po co te niepasujące do tematu określenia...;D

dokończ...
co z punktami dla tego Ukraińca...
założyli mu tam na miejscu konto jak na ''fejsie''? ;D

Jeżeli dostanie określoną liczbę punktów karnych to ma zakaz kierowania samochodem w Polsce .
8 godz. 54 min. temu
~~Jasnofioletowy Kasztanowiec napisał(a): Obcokrajowiec musi zapłacić od razu mandat.

no właśnie ...
Policja czeska ma już terminale, austriacka miała dużo wcześniej...
''111'' jak sprawdzić dopuszczalny limit punktów jeśli nie ma takiego w systemie?
ten dostał punkty (nie wiadomo gdzie zapisane ) a co jak dziesięć kilometrów dalej dostanie kolejne?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BZ Academy zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza