Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławiec bez wsparcia po powodzi – gdzie są obiecane miliony?
~~Trawiasta Choina niezalogowany
3 kwietnia 2025r. o 21:05
„ Że też ma pan czelność się tym chwalić. Ludzie worki pakowali, a pan z żoną robiliście zdjęcia jak zwierzętom w zoo. Marszałek województwa wczoraj razem z ludźmi łopatą machał, a pan co? Chłopaki na ZEC-u w 16 godzin charytatywnie zapakowali prawie 2000 worków przekonani, że pomagają ludziom domy ratować, a tu się okazuje, że baseny jeszcze niezbudowane miały być obłożone tymi workami. Mój mąż osobiście rzucił łopatą i powiedział, że gdyby wiedział, że wy się będziecie lansować to by nawet palcem nie ruszył. Zero koordynacji, numery podane jako kontaktowe do sztabu nie działały. Niech pan zachowa, choć resztę honoru i posypie głowę popiołem. Ja wiem, że ostatnia kadencja i ewidentnie ma pan wszystko w poważaniu, ale lansowanie się na ludzkim nieszczęściu jest obrzydliwe i ludzie to panu zapamiętają. ”
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Burozielona Jagoda niezalogowany
4 kwietnia 2025r. o 10:10
słowa otuchy dla prezydenta Romana i Kamila Barczyka radnego sejmiku ;)

" PiS zaprosił na sesję sejmiku dolnośląskiego byłego premiera Mateusza Morawieckiego, który krytykował rząd Donalda Tuska ws. pomocy powodzianom. - Być może jestem tu po to, żeby dodać wam otuchy - mówił do samorządowców z zalanych terenów.

– Nie jesteśmy tu po to, żeby prosić o litość. Chcemy, żeby odbudowa po powodzi przyspieszyła – powiedział Mateusz Morawiecki, który w czwartek 3 kwietnia wystąpił na sesji sejmiku dolnośląskiego.
~~Kupiłem nick niezalogowany
4 kwietnia 2025r. o 12:10
Dziś słyszałem w radiu, że osoby które nie dostały pomocy finansowej za wyrządzoną powódź to bez problemu mogą iść do banku i zaciągnąć kredyt. Każdy weźmie taki kredyt jaki potrzebuje a sejm zajmie się poważniejszymi sprawami w Polsce. Np gdzieś umieścić czarnoskórych naukowców z Afryki.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
4 kwietnia 2025r. o 12:14
pragnę ci przypomnieć że pierwsza fala przeszła za władzy piSSdzielców a centra dla nich otwierali przed kamerami sami piSSdzielce...;D
4 kwietnia 2025r. o 13:19
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): pragnę ci przypomnieć że pierwsza fala przeszła za władzy piSSdzielców a centra dla nich otwierali przed kamerami sami piSSdzielce...;D

Tobie fala alkoholowa zalała resztę mózgu.
4 kwietnia 2025r. o 13:26
Staroróżowy Jaśminowiec… z PiS -u panowie sobie pohandlowali wizami tego nie można ukryć. Ale teraz co się będzie działo w Polsce, to ludzie którzy nigdy nie przekroczyli granicy polski to mogą się trochę zdziwić widząc ich zachowanie. Oczywiście jest człowiek i człowiek tak samo Polak siupe robi na wyjazdach ale nie robią aż takiej.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
4 kwietnia 2025r. o 13:35
po pierwsze i tu cię zaskoczę...ja nie piję...
po drugie...Polacy się tam nie wychylają bo tam jest '' krótka''piłka''...kop,kop i pała do ''suki''...;D

nawet w pobliskich Czechach widzę jak tam od razu polscy kierowcy mają ''lżejszą stopkę''...;D
4 kwietnia 2025r. o 13:42
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): po pierwsze i tu cię zaskoczę...ja nie piję...
po drugie...Polacy się tam nie wychylają bo tam jest '' krótka''piłka''...kop,kop i pała do ''suki''...;D

nawet w pobliskich Czechach widzę jak tam od razu polscy kierowcy mają ''lżejszą stopkę''...;D

Ale nie zmienia to faktu , że jak się zjedzie setki tysięcy naukowców z Afryki to nie wpłynie to dobrze na bezpieczeństwo w Polsce.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza