Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia do Marszałka
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Mieszkańcy wybrali, mieszkańcy mają prawo nas odwołać - mówi Antonina Szelechowicz
~~Waldiii niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 22:20
Pani Burmistrz też warto usunąć na nowo wybory i na gospodarza gminy!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pomarańczowobrązowa Rzeżucha niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 22:22
~~Waldiii napisał(a): Pani Burmistrz też warto usunąć na nowo wybory i na gospodarza gminy!

A Ciebie do psychiatryka
~~Malkon niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 23:29
Byłem mieszkańcem Nowogrodźca pod koniec lat sześćdziesiątych i tam pracowałem. Jednak tak wówczas jak i dzisiaj nie potrafię zrozumieć zachowań lokalnych "polityków". Nie wiem po co pchali się do stołków. Mieli być przedstawicielami wyborców i nie tylko. Mieli pełnić służbę dla dobra lokalnej społeczności. A co widzę? Prężenie muskułów. kto silniejszy, kto ważniejszy? Komu ma to służyć? Wewnętrznym rozgrywkom czy mieszkańcom?
~~Pomarańczowobrązowa Rzeżucha niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 23:48
~~Malkon napisał(a): Byłem mieszkańcem Nowogrodźca pod koniec lat sześćdziesiątych i tam pracowałem. Jednak tak wówczas jak i dzisiaj nie potrafię zrozumieć zachowań lokalnych "polityków". Nie wiem po co pchali się do stołków. Mieli być przedstawicielami wyborców i nie tylko. Mieli pełnić służbę dla dobra lokalnej społeczności. A co widzę? Prężenie muskułów. kto silniejszy, kto ważniejszy? Komu ma to służyć? Wewnętrznym rozgrywkom czy mieszkańcom?

No widzisz i masz chyba ze sto lat i już nie jarzysz. Ale chcesz jątrzyć. Tylko że nieudolnie
~~hrum niezalogowany
7 kwietnia 2025r. o 8:31
Wystarczy obejrzeć sesje Rady Miasta, aby stwierdzić kto nie posiada kultury osobistej, wykształcenia, obycia, retorycznej wypowiedzi i znajomości prawa administracyjnego. Komu są obce i niezrozumiałe podstawowe zadania nałożone na Gminę wynikające z ustawodawstwa samorządowego (dotyczy to osób, które wiele lat pełnią funkcję radnych niestety). Sesje Rady Miasta obnażają wiele braków, czas abyście to zrozumieli! Na początek polecam obejrzenie nagrań z sesji i odrobinę autorefleksji.
~~Pomarańczowoczerwona Budleja niezalogowany
7 kwietnia 2025r. o 9:25
Ekspertem i nauczycielem ma być osoba która nie ogarnęła własnego wniosku na ławnika?
~~walić referendum niezalogowany
7 kwietnia 2025r. o 9:44
Burdel i nic więcej cała ta gmina ,żadne referendum nic nie zmieni dlatego cała moja rodzina a jest dosyć spora olewa te referendum i nie wybiera się głosować ,ja jeszcze namawiam znajomych do bojkotu .
~~Jasnoturkusowy Klon niezalogowany
7 kwietnia 2025r. o 10:01
~~hrum napisał(a): Wystarczy obejrzeć sesje Rady Miasta, aby stwierdzić kto nie posiada kultury osobistej, wykształcenia, obycia, retorycznej wypowiedzi i znajomości prawa administracyjnego. Komu są obce i niezrozumiałe podstawowe zadania nałożone na Gminę wynikające z ustawodawstwa samorządowego (dotyczy to osób, które wiele lat pełnią funkcję radnych niestety). Sesje Rady Miasta obnażają wiele braków, czas abyście to zrozumieli! Na początek polecam obejrzenie nagrań z sesji i odrobinę autorefleksji.

To ty chcesz aby ją po rękach całowali? Na to sobie zapracowała . Czy ktoś pytał ludzi co głosowali na swoich radnych , czy chcą ich odwołać?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza