Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kolejna awantura na sesji Rady Miejskiej w Nowogrodźcu
~~Eso niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 14:25
~~Marchewkowy Głóg napisał(a): Nowogrodziec ,to miasto?

Już nie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czekoladowa Bazylia niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 14:46
~~Eso napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Marchewkowy Głóg napisał(a): Nowogrodziec ,to miasto?

Już nie

Ha ha obleśna dziura a nie miasto . Nie ma kto dbać , bo pani lansuje się , fotki na drodze w Gościszowie , jak by ta droga była za jej kasę . Kiedy ten cyrk się skończy .
~~Kundel Bury niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 15:26
Trzeba jej oddać, że jest konsekwentna jak sobie zaplanowała tak zrobiła. "Po trupach" do celu 10 lat wykorzystywania wetowców. Przykleiła się do nich jak g*wno do buta i udawała mądrą. Teraz tą umiejętność wykorzystuje do udawania, że coś robi. My Robertowe kundle przestrzegamy wszystkich:
Nie wchodźcie jej w d**e bo na dłuższą metę i tak nic wam to nie da. Przeżuje was i potem wypluje.
~~Vet niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 15:52
~~Kundel Bury napisał(a): Trzeba jej oddać, że jest konsekwentna jak sobie zaplanowała tak zrobiła. "Po trupach" do celu 10 lat wykorzystywania wetowców. Przykleiła się do nich jak g*wno do buta i udawała mądrą. Teraz tą umiejętność wykorzystuje do udawania, że coś robi. My Robertowe kundle przestrzegamy wszystkich:
Nie wchodźcie jej w d**e bo na dłuższą metę i tak nic wam to nie da. Przeżuje was i potem wypluje.

To samo ja spotka …i to podwójnie
~~Niebieskozielona Tawuła niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 16:13
~~Mieszkaniec napisał(a): Aśka wpycha wszędzie do pracy swoich znajomych układy
Śliwa chce rządzić Wykrotami
Syn śliwy pracuje w Hydrotechu został przyjęty bez żadnego konkursu!!!!
Aśka odkąd jest burmistrzem słyszymy na sesjach imprezy spotkania i tyle ma do powiedzenia i darcie mordy na radnych!!!!
Obiecuję dużo bez pokrycia.......
Aśka może już skończyć ten cyrk i wrócić czas do szkoły.....
Gmina umiera....
W Wykrotach obiecała na ten rok orlik????
Kiedy on będzie nigdy!!!!!!!!

A na jakie stanowisko został przyjęty do Hydrotechu ten młody Śliwa?
~~ONA niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 16:19
~~Marchewkowy Głóg napisał(a): Nowogrodziec ,to miasto?

Za Roberta to i owszem , kwitło . Teraz cudotwórca podnosi z upadku Bogatynię.
~~Błękitnawy Mieczyk niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 18:36
~~Kundel Bury napisał(a): Trzeba jej oddać, że jest konsekwentna jak sobie zaplanowała tak zrobiła. "Po trupach" do celu 10 lat wykorzystywania wetowców. Przykleiła się do nich jak g*wno do buta i udawała mądrą. Teraz tą umiejętność wykorzystuje do udawania, że coś robi. My Robertowe kundle przestrzegamy wszystkich:

100/ 100.
~~Brudnożółty Aster niezalogowany
przedwczoraj o 0:16
~~KTO WIE napisał(a): Może jest u Michasia. MICHAŚ jest wzorem Nowogrodzieckiej oświaty. Szarmancki, kulturalny.
O ponadprzeciętnej kulture zwłaszcza wobec kobiet w tym , opozycyjnego klubu. MOże zgłębia również wiedzę osystemach totalitarnych...

michaś michaś czego ty jeszcze w Nowogrodźcu szukasz. Kultury za grosz, przerywasz wszystkim a kobiety wręcz uwielbiasz ośmieszać (czujesz się lepszy bo kolejna kadencja w cw?), opowiadasz jak dzieci w przedszkolu bo nie rozumiesz o czym dorośli mówią ("bo ja chcę już teraz świetlicę i już") tak się chyba nie wypowiada i zachowuje osoba dorosła z tak uwielbianym wykształceniem wyższym. Ogólnie gruba ryba na mieście i w powiacie w spodenkach wyskoczysz na sesję i zaparkujesz na trawniku żeby nie wybrudzić nowej kosteczki zrobionej po wielu twoich prośbach dopiero w tej kadencji yyy jak to było "swojej wyrobniczki". Masz wykształcenie z górnej półki ale matematyka słabiutko "70 podpisów przecież to to samo co 3 podpisy" "oczywiście że mam te podpisy" " bezczelny jesteś; bezczelny jesteś;" wykształcenie górna póła wzór do naśladowania, komisja oświaty powinna za opiniować taki język i zachowania (nie wypada tylko najmłodszych szkoda). Ktoś tu ewidentnie nie trzyma ciśnienia, I jeszcze jedno odkąd pojawiło się hasło referendum to włodarz za każdym razem " nie mam z tym nic wspólnego, ja się nie mieszam to ludzie pragną zmian, " a tu psikus na koniec sesji żeby to dobrze wybrzmiało " MAM NADZIEJĘ ŻE MIESZKAŃCY WAM PODZIĘKUJĄ NA REFERENDUM" nie ja to nic (jak tak można tworzyć w nerwach narrację) . W nawiązaniu do sesji " jak przyniosę te 70 podpisów odwołacie swojego kandydata do rady społecznej" a ja spytam jak po referendum rada lub w Gminie się nic nie zmieni oddacie kasę za referendum do budżetu Gminy żeby bez problemu budować ośrodki zdrowia i świetlice o które proszą i wnioskują mieszkańcy? Dość naprawdę już wystarczy -Drodzy mieszkańcy Gminy Nowogrodziec, taka zwykła ludzka prośba, nie słuchajcie już nikogo nawet swoich wybranych radnych, jesteście inteligentni macie rozum i swoje zdanie, żyjecie w tej gminie od lat (przynajmniej większość), róbcie zebrania, spotykajcie się czy jest dobrze czy źle, rozmawiajcie, obejrzyjcie sobie sesje ale nie jedną tylko kilka (obiecuję że ten serial tak was to wciągnie że nie będziecie mogli się doczekać kolejnego odcinka) i sami jeszcze raz SAMI wyciągnijcie wnioski co tu się wyprawia i na pewno już nikt nie narzuci wam opinii o jednym czy drugim radnym albo o tym co słychać w gminie. I przede wszystkim rozmawiajcie - rozmawiajcie Pokażmy wszystkim jak karma wraca za tą całą fikcję. Tylko szkoda że czas płynie do przodu a gmina jedzie na wstecznym a bynajmniej na zaciągniętym ręcznym. W jaki sposób nasza gmina ma się rozwijać to pytanie do wszystkich którzy codziennie przecierają oczy i wciąż są w szoku.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Życzenia od Roberta Kropiwnickiego