''Tym bardziej nie możemy pozwalać, by w przestrzeni publicznej panowała agresja i pogarda, zamiast faktów i zwykłej ludzkiej przyzwoitości.'
„Smert Lachom” zaraz po „Slava Ukraini”. Naturalnie jak „Sieg Heil”. A naiwne polskojęzyczne głupki ciągle piszą, co my chcemy od „Sława Ukrainie”? Przecież to normalne zawołanie! – Tylko my wiemy, co za tym stoi! Tak samo jak przy niemieckim „Chwała Zwycięstwu” ważny jest kontekst. Bez niego nawet swastyka nie jest złowrogim symbolem – skandaliczne zachowanie Ukraińców komentuje redaktor Piotr Korczarowski. Przypomnę, że hasło „Sława Ukraini. Herojam sława”, co wyraźnie podkreślał sam ukraiński prezes IPN Wołodymy Wjatrowycz, jest hasłem banderowców, tj. ukraińskich sąsiadów, którzy bestialsko mordowali Polaków tylko dlatego, że byli Polakami.''
Czy to według redakcji jest przyzwoite?
Przypomnieć wam słowa o tym jak jakiś Ukrainiec powiedział o skąpaniu każdego metra polskiej ziemi krwią Lachów?
To jest przyzwoite ?
~~Jasnofioletowa Kalia niezalogowany 19 godz. 16 min. temu
Nie mam nic przeciwko ukraińcom, ale jestem przeciw chobieniu ich za PKB, bo to że dają PKB to jest naszych wygodnych obywateli wina-dzieci be(nie trzeba), do pracy to do niemca bo w Polsce to się nie opłaca i takie są skutki.Cywilizacja zachodu zaginie, to są tylko półśrodki, kraje praktycznie już nie istnieją, są tylko pseudorządy.
Jakie PKB? Juz przestancie sie kompromitowac.Pracuje z Ukraincami na strefie.To jest dramat jednym slowem.Polska ma byc Polską! Albo dostosowac sie do Polski albo z powrotem.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.