Mar Mar.... napisał(a): Usunąłem komentarze mówiące o jakichś agentach itd. Nie spamujcie.
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: Mar Mar.... napisał(a): Usunąłem komentarze mówiące o jakichś agentach itd. Nie spamujcie.
a mnie tu często opisują jako kremlowskiego agenta i nie tniecie...;D
a jam Polak i patriota na 101 % ;D
a mnie ktoś pieprzy o jakichś ''genach'' bo śmieję się że Świątek przerżnęła a ja tylko się cieszę bo dobry kupon mi wszedł ...;D
alleluja i do przodu...;D
Cham bez właściwości!
~~Brązowoszary Starzec napisał(a): A być może poprzedni rząd nie wpuszczał setek tysięcy nielegalnych migrantów? Ale nie znam się dlatego pytam.[/c~~Jasio napisał(a): ''Wesołych świąt, wielkiego szczęścia, wszystkiego co dobre - życzył w sobotę prezes PiS Jarosław Kaczyński. Dodał, że obecnie nad Polską mamy ciemne chmury i trudny czas, dlatego życzy każdemu z osobna i wszystkim naraz, by ten czas się skończył.''
Tak się stanie stara nienawistna łajzo jak znikniesz z polityki. ;]]
To jest właśnie kultura i brak hejtu ze strony wyborców koalicji 8 gwiazdek z 13 grudnia
~~Jasio napisał(a): ''Wesołych świąt, wielkiego szczęścia, wszystkiego co dobre - życzył w sobotę prezes PiS Jarosław Kaczyński. Dodał, że obecnie nad Polską mamy ciemne chmury i trudny czas, dlatego życzy każdemu z osobna i wszystkim naraz, by ten czas się skończył.''
Tak się stanie stara nienawistna łajzo jak znikniesz z polityki. ;]]
~~Ognistorudy Wrzos napisał(a): "Może nawet to ktoś, kto w Wielki Piątek z powagą trzymał krzyż w kościele, a w sobotę będąc w świątyni ze święconką odwiedzał Grób Pański"
Jaką masz podstawę aby hejtować lewacki hejterze katolików?.