Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Papież Franciszek nie żyje
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
22 kwietnia 2025r. o 18:53
Jurusiu płaczusiu...;D
oglądam Budowlanych i nie mam czasu na czytanie twoich lamentów i tanich pokazówek kim to niby chcesz tu być bo przedstawiasz się tu ponownie za nie wiadomo kogo ...a jesteś cienki boluś...;D
pisałem ci przecież że twoje niedoczekanie bym stał się takim chamem jak twój brat i ty bo nigdy tu nie napisałem i nigdy nie napiszę do kogoś że ''damskie się nie liczą''
czy te ''złote myśli'' posiadłeś z Lubania czy może Wołowa...;D
to pokazuje w jakich kręgach się ''wychowywałeś ''...;D

ja nie sieję niczego Jureczku...ja tylko od czasu do czasu wpadam tu i podlewam to co ty i twój chamski braciszek zasialiście...
a to po to by innych ustrzec przed wami i tym czym kontakt z wami może się dla nich skończyć...

a co to takiego w sobie określasz że masz ''to coś''?
ty myślisz że każdy zaczynał tak jak ty od roznoszenia porannego mleka i zbierania złomu?
ok. robiłeś to i spoko...musiałeś przecież z czegoś żyć bo inaczej ''zdechłbyś pod płotem'' ...
ja miałem lżej i przyjemniej i za to mnie winisz do spóły z braciszkiem...;D

ale takie jest życie...ktoś musi być tym z ''nizin'' by ktoś mógł być z ''wyżyn''...;D

teraz wracam do siatkówki bo te dwa mecze w tym ten drugi są bardzo dla mnie ważne...
ty nie...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielona Kolenda niezalogowany
22 kwietnia 2025r. o 19:06
Jedno jest pewne, dużo pisze bo ma zamiar wydać książkę o 200 przygodach, ale powaga pełna i szacun:)
~~Srebrny Hiacynt niezalogowany
22 kwietnia 2025r. o 20:09
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Jurusiu płaczusiu...;D
oglądam Budowlanych i nie mam czasu na czytanie twoich lamentów i tanich pokazówek kim to niby chcesz tu być bo przedstawiasz się tu ponownie za nie wiadomo kogo ...a jesteś cienki boluś...;D
pisałem ci przecież że twoje niedoczekanie bym stał się takim chamem jak twój brat i ty bo nigdy tu nie napisałem i nigdy nie napiszę do kogoś że ''damskie się nie liczą''
czy te ''złote myśli'' posiadłeś z Lubania czy może Wołowa...;D
to pokazuje w jakich kręgach się ''wychowywałeś ''...;D

ja nie sieję niczego Jureczku...ja tylko od czasu do czasu wpadam tu i podlewam to co ty i twój chamski braciszek zasialiście...
a to po to by innych ustrzec przed wami i tym czym kontakt z wami może się dla nich skończyć...

a co to takiego w sobie określasz że masz ''to coś''?
ty myślisz że każdy zaczynał tak jak ty od roznoszenia porannego mleka i zbierania złomu?
ok. robiłeś to i spoko...musiałeś przecież z czegoś żyć bo inaczej ''zdechłbyś pod płotem'' ...
ja miałem lżej i przyjemniej i za to mnie winisz do spóły z braciszkiem...;D

ale takie jest życie...ktoś musi być tym z ''nizin'' by ktoś mógł być z ''wyżyn''...;D

teraz wracam do siatkówki bo te dwa mecze w tym ten drugi są bardzo dla mnie ważne...
ty nie...;D

Nie przeszła miła odpowiedź
~~Jurek niezalogowany
22 kwietnia 2025r. o 20:12
Panowie redaktorzy nie przepuścili odpowiedzi na
niestosowne wpisy pryncypała
~~stary bolecnauta niezalogowany
22 kwietnia 2025r. o 20:20
Pisz po ludzku a nie chamsko to przejdą. Pomyśl nad swoim postępowaniem a nie teraz się żalisz .
~~ niezalogowany
22 kwietnia 2025r. o 20:23
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ale takie jest życie...ktoś musi być tym z ''nizin'' by ktoś mógł być z ''wyżyn''...;D

Jan z " wyżyn " wylądował na strychu .
~~ niezalogowany
22 kwietnia 2025r. o 20:30
A Jurek został zagoniony przez redaktorów do głębokiej nory. ;]
Dostał pstryczka w malinowego nochala i jedyne co może teraz to pochlipać trochę. Hihihihi
~~Srebrny Hiacynt niezalogowany
22 kwietnia 2025r. o 20:38
~~stary bolecnauta napisał(a): Pisz po ludzku a nie chamsko to przejdą. Pomyśl nad swoim postępowaniem a nie teraz się żalisz .

Czytałeś że komentujesz „sygnalisto”
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza