Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Skandal na bolesławieckim rynku w dniu Święta Konstytucji. Lokalna Platforma Obywatelska krytykuje władze lokalne i policję
~~Lawendowoniebieska Kanna niezalogowany
8 godz. 21 min. temu
Y.€.@ć czerwone świni€ z pl@tformy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~uleczony salcesonem niezalogowany
8 godz. 21 min. temu
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ceglastobrązowy Rącznik napisał(a): No właśnie, byłoby portalu jakieś larum po morderstwie dziecka w 9. miesiącu życia?

Nie pamiętam morderstwa prawie rocznego dziecka.
Coś słyszałem o aborcji płodu dziewięciomiesięcznego ze względu na poważne wady rozwojowe tzw, łamliwość kości,
Podczas przebiegu do licznych złamań kości dochodzi już w okresie prenatalnym, co często skutkuje śmiercią wewnątrzmaciczną płodu lub też ŚMIERCIĄ zaraz po urodzeniu

Przecież ten tłuk dobrze wie jak to było , prowokuje aby robić dym . Nie wchodzić z takimi w polemikę , nerw szkoda .
~~Różowawy Nagietek niezalogowany
8 godz. 13 min. temu
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ceglastobrązowy Rącznik napisał(a): No właśnie, byłoby portalu jakieś larum po morderstwie dziecka w 9. miesiącu życia?

Coś słyszałem o aborcji płodu dziewięciomiesięcznego ze względu na poważne wady rozwojowe tzw, łamliwość kości,
Podczas przebiegu do licznych złamań kości dochodzi już w okresie prenatalnym, co często skutkuje śmiercią wewnątrzmaciczną płodu lub też ŚMIERCIĄ zaraz po urodzeniu

Ty ciągle pozostajesz płodem. Powinni cię abortować bo jesteś chorowitym zdechlakiem z wodogłowiem obciążającym społeczeństwo.
22745
oprych
8 godz. 6 min. temu
~~uleczony salcesonem napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ceglastobrązowy Rącznik napisał(a): No właśnie, byłoby portalu jakieś larum po morderstwie dziecka w 9. miesiącu życia?

Przecież ten tłuk dobrze wie jak to było , prowokuje aby robić dym . Nie wchodzić z takimi w polemikę , nerw szkoda .

Często rodzice dowiadują się że ich dziecko ma jakieś "wady" dopiero po jego narodzinach. Popierasz uśmiercanie takich dzieci po ich narodzinach? Przecież to tylko tydzień albo dwa różnicy z tamtym "przypadkiem"
~~Kali-naczelny wieści spod palmy niezalogowany
8 godz. 5 min. temu
~~Kawowa Cykoria napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kali-naczelny wieści spod palmy napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kawowa Cykoria napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kawowa Cykoria napisał(a): Jak zwykle rozdmuchana sprawa. Mieszkańcy miasta maja to w głębokim poważaniu i każdy zagłosuje jak uważa. Jak wyborcy PO tak postępują to cisza. Po co ma angażować się w to policja. Nikt nikogo nie pobił, a to normalne, że im bliżej wyborów to będą zdarzały się sytuacje.

Ktoś napisał prawdę, że żyjemy w demokratycznym państwie, a konstytucja zapewnia nam wolność słowa. Widać jak bolesławieckie portale sprzyjają PO . Portal powinien być bezstronny. Bolesławieckich mieszkańców interesuje ten incydent co zeszłoroczny śnieg. Przed kamera znajdzie się kilku fanatyków, którzy będą pomstować, ale nie widzą siebie co robią, czyli inaczej ,, jak Kali ukraść krowę to dobry Kali, ale jak Kalemu ukraść to zły Kali". Tak zachowują się niektórzy nawiedzeni wyborcy PO.

Ty mną se pyska nie wycieraj, łachudro.
Do demokracji trzeba dorosnąć!!!
Ty dorosłeś? Bardzo w to wątpię. Myślicie , że Wam wszystko wolno, ale jak ktoś pokaże prawdziwe oblicze Trzaskowskiego to zaraz krzyki i wrzaski, a to typowe dla reżimu typu Łukaszenki. Wasza władza jawnie łamie i depcze konstytucję i rządzi w kraju za pomocą uchwał omijając prezydenta.

Na pewno nie mszczę się na banerach (tak głupi nie jestem).
22745
oprych
8 godz. 3 min. temu
~~ napisał(a): Bolesławiec pottery

Mój wcześniejszy post odnosił się do tego wpisu
~~klucznick niezalogowany
5 godz. 40 min. temu
~~ napisał(a): Coś słyszałem o aborcji płodu dziewięciomiesięcznego ze względu na poważne wady rozwojowe tzw, łamliwość kości,

Tobie by sie przydał taki zastrzyk w serce z chlorku sodu , faszysto z poddasza.
~~Antoni Bąk niezalogowany
5 godz. 29 min. temu
Czy tylko ja odnoszę wrażenie że "artykuł" próbuje skojarzyć katolików z niszczeniem banerów?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!