Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Przepychanki na wiecu Karola Nawrockiego
~~B niezalogowany
14 godz. 43 min. temu
Bardzo dobrze, a po co prowokują ? Kto im kazał przychodzić na to spotkanie ? Jeszcze za nieobyczajne słownictwo powinien dostać grzywnę. Jak na wiecu trzasło były protesty przeciwników, to przychylne media robiły wielką aferę o zakłócaniu, a teraz co ? Taki to obiektywizm i niezależność mediów.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Granatowoczarna Psianka niezalogowany
13 godz. 33 min. temu
~~Hanka napisał(a): Ten co miał koszulkę z napisem J . PIS to stary wariat . Znam Go . Ruskie wychowanie.

~~Hanka napisał(a): Ten co miał koszulkę z napisem J . PIS to stary wariat . Znam Go . Ruskie wychowanie.

No widzisz wychowywał się w jednym domu z Lucjanem i teraz powiedz jakie wychowanie ma Lucjan ,też Ruskie ?
~~Czerwonobrązowa Aksamitka niezalogowany
13 godz. 28 min. temu
Mieszkaniec z DM , nie przyszedł …??
Pewnie liże rany finansowe, ten „Pajac w Getrach”
Spustoszył mu „portfelino” HaHaHaHaHaHaHa
14240
M21W2
13 godz. 15 min. temu
~~M21W2 napisał(a): Siostro . Jednak przyznaję że nie w przypływie szczerości bo wiesz że takim nigdy nie byłem a tylko po to by tu uderzyć w mojego kolegę przyznałem się do tego że kłamałem. Wiesz siostro że kłamstwo nigdy nie było mi obce i właściwie bez tego nie potrafię żyć.
A baner mojego kandydata nawet jak wygląda na to że to oszust nadal wisi i będzie wisiał. Ja lubię oszustów bo wśród nich się dobrze czuję .
Coś mnie teraz wylogowało albo zrobił to CE.N.Z.O.R więc piszę z telefonu

Ciebie coś dopadło a nie wylogowało, ale pisz, pisz poczytam .
~~8 gwiazdek niezalogowany
12 godz. 41 min. temu
PISowcy nie podniecajcie się oszustem Nawrockim ,druga tura to zwycięstwo Bonżura !!!!!!!!
~~Oszust nawrocki niezalogowany
12 godz. 24 min. temu
kandydat PiS na prezydenta Karol Nawrocki używał w przeszłości drugiej, zmyślonej tożsamości — Tadeusz Batyr. Teoretycznie był to tylko jego pseudonim jako autora biografii Nikodema Skotarczaka, ps. Nikoś, na przełomie lat 80. i 90. ojca chrzestnego trójmiejskiego półświatka. Tyle że na książce się nie skończyło. Nawrocki udzielał wywiadów w mediach jako Tadeusz Batyr, wychwalając jednocześnie Karola Nawrockiego. Jednocześnie Nawrocki na swych oficjalnych profilach w mediach społecznościowych twierdził, że spotykał się z Batyrem i chwalił jego książkę.
14240
M21W2
11 godz. 45 min. temu
~~Granatowoczarna Psianka napisał(a): No widzisz wychowywał się w jednym domu z Lucjanem i teraz powiedz jakie wychowanie ma Lucjan ,też Ruskie ?

Odpowiem ci choć mam wątpliwość czy to ma sens . Zbyszek i ja mieliśmy jednakowe konserwatywne poglądy , obaj w latach osiemdziesiątych chodziliśmy do kościoła na msze patriotyczne za ojczyznę wolną od komunizmu .
Zmienił się bardzo z tego co ja zauważyłem po wygranych wyborach przez PiS w 2015 roku kiedy to pojawił się u boku lewackich bolesławieckich przywódców tzw. strajku kobiet . jest jedynym z rodzeństwa który tak radykalnie , zmienił poglądy .
Nasi wspólni znajomi poinformowali mnie że jest na wiecu w koszulce z wiadomym napisem i pięścią środkowym palcem do góry .
Poszedłem w miejsce awantury która nasilała się , powodem prowokacyjna koszulka i zachowanie brata , przedstawiłem się że jestem jego bratem , poprosiłem Zbyszka abyśmy opuścili zgromadzenie i porozmawiali we dwóch , po rozmowie Zbyszek opuścił zgromadzenie na które ja wróciłem .
Taka mała ciekawostka , obaj z bratem mamy donośne głosy , blisko nas pojawił się dziennikarz TVN z kamerą , spytałem czy chcą nagrać w jakim stroju przyszedł na wiec przeciwnik Karola Nawrockiego , tak Zbyszek jak i dziennikarz wyrazili zgodę na sfilmowanie i krótki wywiad ze mną i Zbyszkiem .
Dziennikarz obiecał że będzie to można obejrzeć w ich stacji , nie wiem czy dotrzymał słowa , koszulka z wiadomym napisem oraz moja krytyczna ocena tej koszulki i ich stacji upoważnia mnie do twierdzenia że nagranie będące nie zgodne z polityką TVN trafi do " kosza " .
Hejterzy do boju .

Dopisane 15.05.2025r. o godz. 10:37:

~~8 gwiazdek napisał(a): PISowcy nie podniecajcie się oszustem Nawrockim ,druga tura to zwycięstwo Bonżura !!!!!!!!

Zgadzam się , DRUGA TURA BEZ BONŻURA !!!!
~~pati niezalogowany
11 godz. 38 min. temu
To pan F. z DM. agresje prezentuje na co dzień na facebooku atakując przeciwników koalicji rządzącej.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo