~~Granatowoczarna Psianka napisał(a): No widzisz wychowywał się w jednym domu z Lucjanem i teraz powiedz jakie wychowanie ma Lucjan ,też Ruskie ?
Odpowiem ci choć mam wątpliwość czy to ma sens . Zbyszek i ja mieliśmy jednakowe konserwatywne poglądy , obaj w latach osiemdziesiątych chodziliśmy do kościoła na msze patriotyczne za ojczyznę wolną od komunizmu .
Zmienił się bardzo z tego co ja zauważyłem po wygranych wyborach przez PiS w 2015 roku kiedy to pojawił się u boku lewackich bolesławieckich przywódców tzw. strajku kobiet . jest jedynym z rodzeństwa który tak radykalnie , zmienił poglądy .
Nasi wspólni znajomi poinformowali mnie że jest na wiecu w koszulce z wiadomym napisem i pięścią środkowym palcem do góry .
Poszedłem w miejsce awantury która nasilała się , powodem prowokacyjna koszulka i zachowanie brata , przedstawiłem się że jestem jego bratem , poprosiłem Zbyszka abyśmy opuścili zgromadzenie i porozmawiali we dwóch , po rozmowie Zbyszek opuścił zgromadzenie na które ja wróciłem .
Taka mała ciekawostka , obaj z bratem mamy donośne głosy , blisko nas pojawił się dziennikarz TVN z kamerą , spytałem czy chcą nagrać w jakim stroju przyszedł na wiec przeciwnik Karola Nawrockiego , tak Zbyszek jak i dziennikarz wyrazili zgodę na sfilmowanie i krótki wywiad ze mną i Zbyszkiem .
Dziennikarz obiecał że będzie to można obejrzeć w ich stacji , nie wiem czy dotrzymał słowa , koszulka z wiadomym napisem oraz moja krytyczna ocena tej koszulki i ich stacji upoważnia mnie do twierdzenia że nagranie będące nie zgodne z polityką TVN trafi do " kosza " .
Hejterzy do boju .
Dopisane 15.05.2025r. o godz. 10:37:
~~8 gwiazdek napisał(a): PISowcy nie podniecajcie się oszustem Nawrockim ,druga tura to zwycięstwo Bonżura !!!!!!!!
Zgadzam się , DRUGA TURA BEZ BONŻURA !!!!