Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
25 maja 2010r. o 20:17
Monia , chyba nie potrafię się już śmiać, mogę tylko udawać, że wszystko jest OK, a nie jest . ja też zmieniłam się przez ten internet i to na gorsze , bywam wredna , chociaż wcale tego nie chce i później bardzo żałuję , choć nie zawsze przyznaję się do tego .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3309
#Navi nieaktywny
25 maja 2010r. o 20:24
Wiesz co, za bardzo bierzesz do Siebie to co piszą do Ciebie...przecież mało kto Cię tu zna i nie wiedzą jaka jesteś:)
nie mam zamiaru udawać grzecznej dziewczynki, kiedy coś mnie denerwuję i będę nazywała rzeczy po imieniu bo tak mi się podoba, a że innym to przeszkadza to ich sprawa nie moja:)
Gosia daj spokój i nie zamartwiaj się problemem którego nie ma:)
4067
#zraniona nieaktywny
25 maja 2010r. o 20:53
Navi napisał(a): Wiesz co, za bardzo bierzesz do Siebie to co piszą do Ciebie...przecież mało kto Cię tu zna i nie wiedzą jaka jesteś:)
nie mam zamiaru udawać grzecznej dziewczynki, kiedy coś mnie denerwuję i będę nazywała rzeczy po imieniu bo tak mi się podoba, a że innym to przeszkadza to ich sprawa nie moja:)
Gosia daj spokój i nie zamartwiaj się problemem którego nie ma:)

:> no prosze a mnie sie czepiala! :| czekaj ty jak przyjade to ponaciagam uszy!! :P :P :P
3309
#Navi nieaktywny
25 maja 2010r. o 21:01
Zrób Izka porządek u Nas bo rozrabiają:) uszy to mi zostaw bo są ładne:D:D
4067
#zraniona nieaktywny
25 maja 2010r. o 21:06
jak wpadne do Boleslawca to rozniose wszytskich ehhehe
3309
#Navi nieaktywny
25 maja 2010r. o 21:19
Ja się boję :>
4051
#MalaCzarna nieaktywny
25 maja 2010r. o 21:26
Navi napisał(a): Nie chcę mi się Tobie odpisywać :D

gratuluję szacunku dla innych. skoro sama nie potrafisz go komuś okazać, dlaczego się spodziewasz, że Tobie go okażą?

~ napisał(a): czarna jak cos Ci nie pasi to na po co tu sie wypowiadasz?

bo nie wiedziałam, że to zabronione.

jakbyś przeczytał kilka postów wstecz to zrozumiałbyś.

i gratuluję wspaniałej składni zdania - na po co tu.

'Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.' J.Kaczmarski
3309
#Navi nieaktywny
25 maja 2010r. o 21:34
Popatrz no jaka Cwaniara ze mnie:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza