Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3309
#Navi nieaktywny
25 maja 2010r. o 22:00
MalaCzarna napisał(a):
Navi napisał(a): Jak Ci przeszkadzam nie zwracaj na mnie uwagi...:) taka dobra rada, jakby zachciało Ci się ludzi obrażać :)

nie mierz ludzi swoją miarą. to moja rada.

Daj sobie spokój dziewczyno, dobre rady weź dla Siebie, mnie one nie interesują:)

Dopisane 25.05.2010r. o godz. 22:00:

Jak wkur... to trzeba walczyć:D:D a pamiętasz jak Ty walczyłaś zażarcie?:D:D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3952
#PiNkI nieaktywny
Navi, a znasz powiedzenie ,,Nie ruszaj gówna bo śmierdzi"?? No :* więc opowiadaj co tam słychać

<b>Gib mir die Hand, Ich bau dir ein Schloss aus Sand...
4023
#Wasabi nieaktywny
GoSiaM napisał(a): Wasabi , tu bez flaszki ...się chyba nie da :/

Kilka flaszek sake i towarzystwo śmiać się będzie.

<b>&#32654;&#12375;&#12356;&#34030;&#12398;&#33457;&#12399;&#27877;&#12363;&#12425;&#29983;&#12414;&#12428;&#12390;</b>
2945
Mgosia
25 maja 2010r. o 22:04
Wasabi mi dwa kieliszki wystarczą :| i ...... pójdę spać :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
25 maja 2010r. o 22:06
PiNkI napisał(a): Navi, a znasz powiedzenie ,,Nie ruszaj gówna bo śmierdzi"?? No :* więc opowiadaj co tam słychać

O widzisz:D ale niestety już zaczęło śmierdzieć :|
Stara bida u mnie:) ale w lipcu mam nadzieję się zmieni:D to teraz opowiadaj co u Ciebie?:D

Dopisane 25.05.2010r. o godz. 22:06:

Wasabi napisał(a):
GoSiaM napisał(a): Wasabi , tu bez flaszki ...się chyba nie da :/

Kilka flaszek sake i towarzystwo śmiać się będzie.

O i masz:D to mi się podobie:) a kiedyś miałam takie kieliszki fajne dla facetów, jak już wypili kielonek to na dnie widniała Pani:D goła pani:P:P
4051
#MalaCzarna nieaktywny
25 maja 2010r. o 22:15
jestem zszokowana. braku kultury nic nie tłumaczy.
tyle w temacie.

Gosiu nie wiem o co poszło z G_P, ale niewiele osób potrafi przeprosić. szczerze przeprosić. jesteś wyjątkowa.

'Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.' J.Kaczmarski
3309
#Navi nieaktywny
25 maja 2010r. o 22:17
Łoo matko, no nie może być:D
2945
Mgosia
25 maja 2010r. o 22:21
MalaCzarna napisał(a): jestem zszokowana. braku kultury nic nie tłumaczy.
tyle w temacie.

Gosiu nie wiem o co poszło z G_P, ale niewiele osób potrafi przeprosić. szczerze przeprosić. jesteś wyjątkowa.

Oj nie chwal mnie , bo nie zasługuję na pochwały , narozrabiałam już chyba 100 raz :/
I któryś tam raz z kolei przepraszam , a za jakiś czas robię to samo . Taka moja babska psia natura.

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza