Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~ja niezalogowany
25 maja 2010r. o 22:24
A ja nie wiem o co chodzi bo nie w temacie jestem i jak znam życie to nikt nie uświadomi mi o co chodzi tylko napiszą" sobie poczytaj''tak że już się zabieram fajnie było was poznać może następnym razem bo tym razem dałam ciała na wstępie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
25 maja 2010r. o 22:29
Ja , nic nikomu nie dawałaś , nie uciekaj nigdzie stąd :) W końcu cos zaczyna się tu dziać :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4051
#MalaCzarna nieaktywny
25 maja 2010r. o 22:29
GoSiaM napisał(a): Oj nie chwal mnie , bo nie zasługuję na pochwały , narozrabiałam już chyba 100 raz :/
I któryś tam raz z kolei przepraszam , a za jakiś czas robię to samo . Taka moja babska psia natura.

ojj, rozumiem Cię doskonale. mi też czasem nerwy puszczają. zwłaszcza chamstwo i głupota wzbudzają we mnie negatywne emocje.

jestem mile zaskoczona Twoimi przeprosinami, bo naprawdę na palcach jednej ręki można policzyć osoby, którym słowo 'przepraszam' przechodzi przez usta. nawet za coś, co robią enty raz.

'Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.' J.Kaczmarski
2945
Mgosia
25 maja 2010r. o 22:41
Wiesz Mała, gdybyś zobaczyła do czego potrafię być zdolna, w chwilach złości, to oczy byś miała jak pięć złotych , więc moje przepraszam nie ma zbyt wielkiego znaczenia w takich sytuacjach .

Dopisane 25.05.2010r. o godz. 22:41:

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
25 maja 2010r. o 22:42
MałaCzarna i Ty nikogo obrażać nie chcesz, zamiast umoralniać mnie sama zastanów się nad tym co piszesz. Tak jak napisałam nie zwracajmy na Siebie uwagi i będzie git,żyj jak Ci się podoba mi nic do tego...
4051
#MalaCzarna nieaktywny
25 maja 2010r. o 22:45
GoSiaM napisał(a): Wiesz Mała, gdybyś zobaczyła do czego potrafię być zdolna, w chwilach złości, to oczy byś miała jak pięć złotych , więc moje przepraszam nie ma zbyt wielkiego znaczenia w takich sytuacjach .

Gosiu, ja mam swoje lata, niewiele rzeczy mnie szokuje. Jedynie to, co wymieniłam wyżej. nie potrafię reagować spokojem na chamstwo...
ale mimo to, cyt. Gadowskiego - nie ma nikt takiej wiary w ludzi, w cały ten świat :)

wierzę, że słowo 'przepraszam' zawsze ma moc i warto jednak je mówić.

'Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.' J.Kaczmarski
~mega tylda niezalogowany
25 maja 2010r. o 22:47
Przepraszać po 100 razy nic nie da, Gosia. Zwyczajnie - wyłącz komp na kilka dni, a odetchniesz z ulgą.
Ktoś napisał, że tu jest hardcore...ja powiem, że raczej gloryhole z
fontanny jadu :D
Dajcie se spokój na czas jakiś. Życie jest takie piękne !
2945
Mgosia
25 maja 2010r. o 22:51
Mega tyldo , gdyby to było takie proste , to nawet bym przez okno wywaliła tego cholernego kompa , ale nie jest proste , a wręcz przeciwnie. To uzależnienie gorsze niż koka . I chyba przyjdzie taki dzień, że wszyscy z tego tematu wylądujemy gdzieś w psychiatryku, razem ze swoimi kompami :) Ale mnie chyba będą musieli wiązać , żebym nie narozrabiała :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza