arturkedzia napisał(a): No jasne że pamiętam. Dużo miałem dziś do czyt. a teraz zaczynam pis. odp. ale wolno mi idzie więc przeczytacie to jutro.Fajnie że coraz więcej osób do Nas zagląda i pisze . Miłej nocki Wam życzę.
Ty też wynoś się :P
Ja nie zostanę z Gochą, bo się trochę boję :P
No no Ty uważaj żebym Cię nie opitolił za to że mi nie odp. na moją wiadomość.
Gośka Edyta już u siebie ale mówiła że może w niedzielę tu zajrzy.
A reszta to co ? :>
Ja jestem fajna i mówię wszystkim dobranoc :*
Śpijcie dobrze i niech się wam przyśni :
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
arturkedzia napisał(a):
montowali mi to nowe łóżko z kompem.
Witam wszytskich w tym nie ciekawym poranku :( pogoda cos sie tu psuje,mam nadzieje ze u was jest o wiele lepsza, Panie Arturze lozko z kompem????? :> nie za dobrze ci ;) heheh tego widoku nie moge przeoczyc,to by bylo cos dla mnie,lezec i latac po necie :) choc nie skarze sie bo wlasie tak robie jak siedziec mi sie nie chce :] mam nadzieje ze odbedzie sie jakies spotkanie na ktorym bede mogla za witac :D
Widze ze o wiele lepsze humory tu od dzisiaj,no wreszcie,bedzie sie o wiele lepiej pisalo :* pozdrawiam wszytskich i :* :* :* Dopisane 27.05.2010r. o godz. 08:15:Aha i prosze nie pisac tyle dzisiaj :> bo nie dogonie was czytaniem,a co dopiero do jutra :| ;) no to do zobaczenia :* :* :*
Wiesz łóżko super teraz uczę się sam obsługi a jego zalety już wcześniej opisywałem o spotkaniu też pis. ale nikt nie odp. bo chyba tych testów się wszyscy wystraszyli he he a ja przecież tylko żartowałem ale może po tym wpisie zmienią zdanie i zanim będziesz wracać to coś zorganizujemy jednak wszystko zależy od pogody bo w domu mam mało miejsca.
Chemi masz rację idę do przodu wszystko zgodnie z tym co sobie na początku roku zaplanowałem. 75% moich planów już zrealizowałem i już jestem szczęśliwy a jak Bóg da to i reszta się spełni. Zdrowie też w normie, dziękuję a jak Twoja furka się sprawuje ?
Dopisane 28.05.2010r. o godz. 01:53:
GoSiaM napisał(a):
Do czytających nas :)
Pisząc, nawet nie zdaję sobie sprawy z tego , że nas czytacie , jakoś mi się wydawało , że jesteśmy sami, z tym wszystkim . Cieszę się , że jesteście , że daliście znać o sobie i proszę, dajcie nam odrobinkę siebie częściej :) będzie mi niezmiernie miło :)
Niektórych z Was, chciałabym poznać , bo po choć krótkiej wymianie zdań i to nawet chłodniejszych , czuję że jesteście ciekawymi ludźmi :)
No i przepraszam za moje wygłupy , ale już taka jestem :)
Ja też przyłączam się do wypowiedzi Gosi. Sam bym tego lepiej nie nap. dodam tylko że milo by było gdyby wszyscy byli zalogowani wtedy wiadomo kto jest kim i może dzięki temu można by uniknąć konfliktów co nie znaczy iż osoby niezarejestrowane wszystkie są nie kulturalne ale jak wiemy bywały tu u Nas różne przypadki. Szkoda czasu na konflikty . Już zmykam.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.