Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
8 czerwca 2010r. o 21:16
Monia a daj Ty sobie spokój z romansami :D :P
Ale powiem Wam , ze nienawidzę się opalać, spacery po lesie , czy górach , to i wszem ;) ale gdy świeci słońce, to ładują się moje baterie wewnętrzna i mam ochotę do życia :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3309
#Navi nieaktywny
8 czerwca 2010r. o 21:19
Każdy ładuje akumulatory na słonku:D ja kocham słońce i marzy mi się poleżenie na plaży plackiem:D:D
Romanse??a co to takiego??:D
4051
#MalaCzarna nieaktywny
8 czerwca 2010r. o 21:27
sentinel napisał(a): To ja musiałbym pić co rano kilka litrów, żeby mieć płaski brzuch :D

:D:D
niestety to nie zależy od ilości, jeśli tak, to też bym po kilka kartonów dziennie piła :)
polecam pity z selerem naciowym, też podobno spłaszcza brzuch i pysznie smakuje ;)

'Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.' J.Kaczmarski
2945
Mgosia
8 czerwca 2010r. o 21:29
Czarna , na jego brzuszek , to ja mam inne naturalne sposoby :D :P

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
8 czerwca 2010r. o 21:31
GoSiaM napisał(a): Czarna , na jego brzuszek , to ja mam inne naturalne sposoby :D :P

Ja ocenie jego brzuszek jak go zobaczę:D:D
4051
#MalaCzarna nieaktywny
8 czerwca 2010r. o 21:33
domyślam się Gosiu :) pozostaje mi tylko życzyć Wam, no cóż, dobrej zabawy :P

'Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.' J.Kaczmarski
3309
#Navi nieaktywny
8 czerwca 2010r. o 21:35
A ja spróbuję z tym selerem naciowym:D
2945
Mgosia
8 czerwca 2010r. o 21:37
Ja się tak męczę z tym brzuszkiem , ale nie wiem, czy czasami sąsiadka nie pompuje, jak mnie nie ma :| bo co mi się uda , to znowu jest :|

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo