Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BZ Academy zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
12 czerwca 2010r. o 23:30
Wyczerpały mi się dzisiaj już, tematy do gadania :D :P posłuchajmy sobie coś :)

&feature=related

Dopisane 12.06.2010r. o godz. 23:29:

Trzeba by się już pomału ewakuować do wyrka :)
Dobranoc moje pierdołki :D :*

Dopisane 12.06.2010r. o godz. 23:30:

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
13 czerwca 2010r. o 0:28
sentinel napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Senti już jesteś po wszystkich egzaminach w pracy i domu he he

Po egzaminach to jestem, ale spokoju nie dają mi dyżury, związane z powodzią.
Mam nadzieję, że wreszcie to się skończy, bo te wezwania do pracy działają na mnie negatywnie.

No tak tu Cię męczą ale chociaż w domu szykują Ci się łatwe egz.
Niby się wszystko uspokaja tylko kiedy tak całkiem ? już wszyscy mają tego dość.

Gośka Ty chociaż oszczędź Sentiego a może w ogóle odpuść mu niech trochę odpocznie he he

Dopisane 13.06.2010r. o godz. 00:28:

zraniona napisał(a):
arturkedzia napisał(a):

Witam Wszystkich !

Żartowałam witaj nie wiem jak się pogodzimy ale ja też jestem fanem Zranionej he he

Witam cie panie Arturze :* wreszcie mozna znowu poflirtowac :D myslalam ze umre przez ten tydzien,bylam odcieta od swiata hehehe ale przezylam i zyje. co u ciebie slychac? spotkanie sie nie udalo ;( wiec mam nadzieje ze nastepny raz bedzie zaklepany :]

Można można he he to lepsze jak umieranie z tęsknoty he he a spotkanie w lipcu bo tak wszystkim pasuje może akurat zdążysz już wrócić ?

Sylwia jak tam Festyn był udany ?

Gośka ja też już zmykam a to coś z dawnych lat kto pamięta ?

&feature=related

Dobranoc Wszystkim.
~zraniona niezalogowany
13 czerwca 2010r. o 7:19
wstaaaaaaaaaaaaaaaaawaaaaaaaaaaaaacccccccc spiochyyyyyy!! dzien dobry krzycze :P Panie Arturze po 20 Lipca juz bede na pewno :)
3309
#Navi nieaktywny
13 czerwca 2010r. o 7:54
Witajcie:D Iza widzę już pełni dyżur na bolcu:) a ja zaraz do pracy idę:)więc życzę Wam miłego dnia i będę wieczorkiem mam nadzieję:D
~zraniona niezalogowany
13 czerwca 2010r. o 7:58
a jak :) ktos musi byc rannym ptaszkiem :] Do pracy w niedziele?? wspolczuje :| mimowszytsko zycze ci milego dnia w pracce :) :*
3309
#Navi nieaktywny
13 czerwca 2010r. o 8:01
A no do pracy w niedziele:D wczoraj miałam chwile załamania, ale jako tako mi przeszło i nawet chce mi się iść do pracy:D
~zraniona niezalogowany
13 czerwca 2010r. o 8:05
no to aby jeszcze wieczorkiem ci humorek tu na forum dopisal to bedzie dobrze ;)
3309
#Navi nieaktywny
13 czerwca 2010r. o 8:10
Mam nadzieję, że tak będzie:* to ja spadam :D trzym się Iza:*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BZ Academy zaprasza