Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3046
#sentinel nieaktywny
12 czerwca 2010r. o 22:19
kapeluszka19 napisał(a): oj tutaj u mnie dzis z 40stopni;/ no moze w sierpniu wróc:)

A u nas też takie upały, tylko na przemian z zimnymi i deszczowymi.

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
12 czerwca 2010r. o 22:23
spadam spac,bo przegrzewam znowu leptopa na kolderce :/ i bezdie sentinel musial jeszcze naprawiac :| a to oznacza dyskusja z gosia dobranoc robaki :* :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
12 czerwca 2010r. o 22:24
~zraniona napisał(a): Wiiiiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :] :] :] :] :] :] :] :] :] wreszcie doszla mi dzisiaj paczuszka z moim modemem :] o rany myslalam ze umre ;( ;( ;( caly swiat mialam przed soba zamkniety ;( ;( ;( jeszcze troche a byscie mnie odwiedzali na cmentarzu ehehhehehehe pozdrawiam i caluje was :* :* :* :* :* :*

Witam Wszystkich !

Zraniona Ty na cmentarz tak się nie śpiesz trzeba dobrze nagrzeszyć żeby tam trafić Twój limit jeszcze długo się nie wyczerpie he he
Fajnie że jesteś Gosia Nam mówiła że zapomniałaś modemu i jak tęsknisz za Nami.

Żartowałam witaj nie wiem jak się pogodzimy ale ja też jestem fanem Zranionej he he

Senti już jesteś po wszystkich egzaminach w pracy i domu he he
2945
Mgosia
12 czerwca 2010r. o 22:27
Dobranoc weszko :P :D :*

Arturo , w domu jeszcze egzaminów nie przeprowadziłam :D zapomniałam :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4067
#zraniona nieaktywny
12 czerwca 2010r. o 22:28
arturkedzia napisał(a):

Witam Wszystkich !

Żartowałam witaj nie wiem jak się pogodzimy ale ja też jestem fanem Zranionej he he

Witam cie panie Arturze :* wreszcie mozna znowu poflirtowac :D myslalam ze umre przez ten tydzien,bylam odcieta od swiata hehehe ale przezylam i zyje. co u ciebie slychac? spotkanie sie nie udalo ;( wiec mam nadzieje ze nastepny raz bedzie zaklepany :]
3046
#sentinel nieaktywny
12 czerwca 2010r. o 22:30
arturkedzia napisał(a): Senti już jesteś po wszystkich egzaminach w pracy i domu he he

Po egzaminach to jestem, ale spokoju nie dają mi dyżury, związane z powodzią.
Mam nadzieję, że wreszcie to się skończy, bo te wezwania do pracy działają na mnie negatywnie.

GG 2563898
2945
Mgosia
12 czerwca 2010r. o 22:38
Ale się zmęczyłam tymi wariactwami , ufffffffffffff :/

&a=93XRuqBmwic&playnext_from=ML

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
12 czerwca 2010r. o 22:45
kapeluszka19 napisał(a): oj tutaj u mnie dzis z 40stopni;/ no moze w sierpniu wróc:)

Hej ! U nas też grzało ale nie tak a dziś to już fajnie było bo popadało. Jak Ty tyle czasu tam wytrzymasz leżeć jest ciężko a co dopiero coś robić w taką gorączkę. Kapelusz zakładaj he he
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!