#MakowaPanienka nieaktywny 22 czerwca 2010r. o 20:12
Dla wielbicieli kotków :)
Jakbym widziała mojego w akcji (poza ostatnia sceną :> )
<b style="color: red;">
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
- Albert Einstein
</b>
I to jest przykład , że facetowi nawet kota nie można pozostawić pod opieką :| :]
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Pilnuje , oczywiście :) ale czasami już mi brak sił, na tych nicponi :]
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
i co z moimi majtoszkami ??
są one ??
Jak ich nie ma, to zobaczycie kogo ja na Was na śle... oni traktują sprawę zawsze poważnie... są profesjonalistami w swoim zawodzie :> [img=1277233730_4mcyutd.jpg]
Oj Janku , ja się nie boję , mam takiego jednego w domu , co czasami tak wygląda :P
A gaciory są, a jak :) ładne ?
[img=1277233868_jc92owe.jpg]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.