Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA ZEGARMISTRZOSTWO zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
25 czerwca 2010r. o 0:17
~Janek napisał(a): przestańmy Arturowi już słodzić na dziś,bo dostanie skrzydeł i poleci w czort gdzieś na Dominikane czy cholera wie gdzie...
a Gosia by Nas za to chyba wykastrowała, :|
tz mnie, z Tobą pewnie by zrobiła coś podobnego :> za to, że Artur jej nie zabrał :D
hehe
Ok. Ja uciekam spać, Dobrej nocy wszystkim i do Miłego, czyli do .... o do już dziś ;)

Witam Wszystkich !

Wczoraj też się do Was nie wyrobiłem bo najpierw ogl. mecz Niemców a potem pis. dość długie podanie. Myślę że do końca miesiąca pozamykam wszystkie spr. i w końcu będzie trochę luzu.

Janek mi też miło Cię poznać. Dobrze że nap. ten drugi tekst bo po tym pierwszym tak się napompowałem że miałem głowę w chmurach i o mało nie pękłem z dumy he he. No ale tteraz powietrze zeszło i znów wróciłem na ziemię he he.

A tak poważnie to w imieniu moich rodziców i swoim dziękuję za te komplementy. Wiesz ja mam super opiekę dlatego łatwo mi jest być sympatycznym i jeśli to tylko możliwe przydatnym i uczynnym dla innych
Zresztą uważam to za swój obowiązek bo mi wiele osób pomogło i nadal pomaga, więc mam dług wobec społeczeństwa który z przyjemnością na ile zdrowie mi pozwoli będę spłacał. Tym bardziej mnie cieszy jeśli moja postawa pozytywnie wpłynęła na czyjąś psychikę.

Widzę że Ty też masz pozytywny wpływ szczególnie widać poruszenie wśród naszych Kobiet he he ale to dobrze bo chłopów tu nam brakuje. Ciekawi mnie co Ty masz za gacie że wywołują takie zainteresowanie może też bym kupił he he.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
25 czerwca 2010r. o 0:17
Cholera, TO :P

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
3309
#Navi nieaktywny
25 czerwca 2010r. o 0:21
Grzdyl_Ponury napisał(a): Cholera, TO :P

Zapraszam do pokoju schadzek:D
3347
25 czerwca 2010r. o 0:22
Navi napisał(a):

:D :D :D :D :*

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
3309
#Navi nieaktywny
25 czerwca 2010r. o 0:23
Grzdyl_Ponury napisał(a):
Navi napisał(a):

:D :D :D :D :*

Zaniemówiłeś??:D widzisz jakam dobra:D:D
4085
#Plejadanka nieaktywny
25 czerwca 2010r. o 0:25
Ale sie rozkrecili :D tooo maaacieeee

&feature=player_embedded

Slodkich senkow o maselku :D

Lilith ...
2945
Mgosia
25 czerwca 2010r. o 0:25
Dla Grzdycha :] :D :P

&feature=PlayList&p=B3DF57FC1B3589A3&playnext_from=PL&playnext=1&index=22

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3347
25 czerwca 2010r. o 0:27
Zauważyłem :)
Chyba nie usnę ale obiecuję rączki trzymać na kołderce :P

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!