~Janek napisał(a): przestańmy Arturowi już słodzić na dziś,bo dostanie skrzydeł i poleci w czort gdzieś na Dominikane czy cholera wie gdzie...
a Gosia by Nas za to chyba wykastrowała, :|
tz mnie, z Tobą pewnie by zrobiła coś podobnego :> za to, że Artur jej nie zabrał :D
hehe
Ok. Ja uciekam spać, Dobrej nocy wszystkim i do Miłego, czyli do .... o do już dziś ;)
Witam Wszystkich !
Wczoraj też się do Was nie wyrobiłem bo najpierw ogl. mecz Niemców a potem pis. dość długie podanie. Myślę że do końca miesiąca pozamykam wszystkie spr. i w końcu będzie trochę luzu.
Janek mi też miło Cię poznać. Dobrze że nap. ten drugi tekst bo po tym pierwszym tak się napompowałem że miałem głowę w chmurach i o mało nie pękłem z dumy he he. No ale tteraz powietrze zeszło i znów wróciłem na ziemię he he.
A tak poważnie to w imieniu moich rodziców i swoim dziękuję za te komplementy. Wiesz ja mam super opiekę dlatego łatwo mi jest być sympatycznym i jeśli to tylko możliwe przydatnym i uczynnym dla innych
Zresztą uważam to za swój obowiązek bo mi wiele osób pomogło i nadal pomaga, więc mam dług wobec społeczeństwa który z przyjemnością na ile zdrowie mi pozwoli będę spłacał. Tym bardziej mnie cieszy jeśli moja postawa pozytywnie wpłynęła na czyjąś psychikę.
Widzę że Ty też masz pozytywny wpływ szczególnie widać poruszenie wśród naszych Kobiet he he ale to dobrze bo chłopów tu nam brakuje. Ciekawi mnie co Ty masz za gacie że wywołują takie zainteresowanie może też bym kupił he he.