Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
29 czerwca 2010r. o 2:12
sentinel napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Senti a Ty co porabiasz ?

Siedzę , jak świstak i moderuję posty niektórych niewyżytych Bolecnautów. :D
Co oni się kłócą i wyzywają, to nie do ogarnięcia.
Ale też siedzę i piszę "prace domowe". Niestety tak to jest, gdy w pracy robię za doradcę, prawnika, ochroniarza, listonosza, to brakuje czasu na niektóre obowiązkowe zajęcia. :]

A tu znalazłem sobie coś dawnego i ciekawego :)

&feature=related

Witam Wszystkich !

Senti no stary ten utw. jak świat. To teraz na tematach będzie napewno porządek a nie możesz prawnie tym w pracy wytłumaczyć że w domu to już jesteś po pracy i niech się od Ciebie odpimpają he he.

Navi współczuję Ci słońce jest ostre teraz to Ty lepiej już siedź w cieniu bo inaczej w nocy będą problemy a może już je masz co ciężko zasnąć ? ale z czasem przejdzie. Ja w cieniu siedzę a i tak się opaliłem.

Ęri żeby to było bliżej to byś do mnie przyjechała i bymśmy razem połazili po moich terenach na spacerek .

Hej Sylwia coś długo zchodzi Ci z tą naprawą kompa ? Czekamy na Ciebie . Pozdrawiam

Gosia a Ty to już pewnie skórę zmieniasz ?

W końcu mamy upragnione lato ale jak tu wytrzymać te upały jak dla mnie to 25 st. byłoby w sam raz ale ma być nawet 33 st. a Wam to pasuje ? .

Zmykam. Dobranoc Wszystkim

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3309
#Navi nieaktywny
29 czerwca 2010r. o 9:46
Mi Arturze takie słoneczko pasuje:D ale już się nie dam nabrać na siedzenie na słonku bo tak jak mówisz spać już w nocy nie mogę:D tak ładnie wszystko piecze:D ale mam balsam chłodzący to jakos daję radę:D
2945
Mgosia
29 czerwca 2010r. o 11:00
Kochany Pawełku w dniu Twoich imienin chcę Ci życzyć wszystkiego co najlepsze , miłości , ciepła , bliskości , jak najmniej zmartwień , a szczególnie w pracy .
Żebyś był zawsze takim wspaniałym i kochanym mężem :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 29.06.2010r. o godz. 10:54:

&feature=related

Dopisane 29.06.2010r. o godz. 11:00:

[img=1277802041_l49e39i.jpg]

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~sentinel niezalogowany
29 czerwca 2010r. o 11:57
Stokrotne dzięki moja wspaniała i kochana żonko. :D :D
1275
#marrakech nieaktywny
29 czerwca 2010r. o 13:07
Wszystkiego najlepszego :)
3309
#Navi nieaktywny
29 czerwca 2010r. o 14:02
Niechaj los Tobie sprzyja niosąc powodzenie. Idź przez życie z dobrocią w sercu, otoczony ludźmi, których kochasz, silny poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia, niech każdy obrót kalejdoskopu życia przynosi Ci radość.:)
Wszystkiego najlepszego:*
&feature=related
3046
#sentinel nieaktywny
29 czerwca 2010r. o 17:10
Marrakech i Navi , serdecznie Wam dziękuję za życzenia. :* :* :* :* :]

GG 2563898
1275
#marrakech nieaktywny
29 czerwca 2010r. o 17:18
Nmzc:) Świętuj z rodzinką, bo dzisiaj jest Twój dzień :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza