Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
7 lipca 2010r. o 23:54
A daj spokój :| on by mi wyrwał, ale nie to co trzeba :/ :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3309
#Navi nieaktywny
7 lipca 2010r. o 23:55
To do mnie na operacje:D:D gratis włoski z cebulkami:D
2945
Mgosia
7 lipca 2010r. o 23:57
:| :| :|
To może ja muz lepiej poszukam kogoś bardziej delikatnego :] :P :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
8 lipca 2010r. o 0:02
Ale się uśmiałam:D:D to tak jak wiesz po czym poznasz dziewczynę ze wsi:D:D zamiast kolczyka na pępku ma kleszcza:D:D
2945
Mgosia
8 lipca 2010r. o 0:03
Coś mnie bierze na spanie i mam nadzieję ze tej nocy uda mi się pospać :)
Dobranoc wszystkim :*:*:*

A, uważajcie na kleszcze , bo przyczepią wam się koło...... jeszcze :| :D
Arturo łazęgo jedna , ja Ci dam baby :> ;) :)

3309
#Navi nieaktywny
8 lipca 2010r. o 0:07
Co Ty chcesz od Artura??zaś łóżko testuje?:) kutwa niedługo mu siądzie całkiem i dopiero będzie :> ja tez idę spać w końcu na rano do pracy...na 12:P:P
3186
#arturkedzia nieaktywny
8 lipca 2010r. o 2:08
GoSiaM napisał(a): Coś mnie bierze na spanie i mam nadzieję ze tej nocy uda mi się pospać :)
Dobranoc wszystkim :*:*:*

A, uważajcie na kleszcze , bo przyczepią wam się koło...... jeszcze :| :D
Arturo łazęgo jedna , ja Ci dam baby :> ;) :)

Witam Wszystkich !

Gosia Navi po meailu, od Jarka z Moskwy który dost. to nie mam na nic ochoty. To przykre ale tak musi być . Teraz przynajmniej nie będę żył marzeniami i złudzeniami bo zrobiłem wszystko co mogłem żeby zmienić swoje życie na lepsze ale pewnie mój limit sukcesów w tym życiu się już wyczerpał. Dziękuję Wszystkim którzy trzymali kciuki za to żeby się udało nie udało się ale tak widocznie miało być.

Zmykam już. Dobranoc Wszystkim.
3309
#Navi nieaktywny
8 lipca 2010r. o 10:26
:( Artur przykro mi:( ale wiem, że się nie załamiesz bo jesteś twardy chłop, widocznie tak niestety miało być, miej nadzieję bo zawsze może znaleźć się coś lub ktoś kto Ci zdoła pomóc:* pamiętaj, że zawsze po chmurach, uśmiechnie się do Ciebie wielkie słonko:* trzymaj się mocno:*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza