Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3225
#erjotka nieaktywny
8 lipca 2010r. o 10:31
Artur, mi też jest przykro .... ale jak to Monia napisała, twardy jesteś, optymista, wierzę w ciebie i w to, że będzie lepiej, bo na to zasługujesz!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
8 lipca 2010r. o 17:40
Jestem cały czas z Tobą myślami , wiesz że masz nas, a my mamy Ciebie ..... jesteśmy i będziemy tu dla Ciebie . Nigdy nie wolno stracić nadziei , ona musi pozostać w nas do ostatnich chwil . Jeśli zechcesz, to wspólnie tu popłaczemy sobie wieczorem , żeby razem wyrzucić wraz z łzami, wszystko co dręczy i boli , cały żal i smutek .

Dopisane 08.07.2010r. o godz. 17:40:

Tyle zawsze miałam do powiedzenia ..... a dzisiaj nie mogę odnaleźć żadnych słów ...

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3046
#sentinel nieaktywny
8 lipca 2010r. o 20:43
Niestety życie jest takie popieprzone, że czasami nie wychodzi tak, jakbyśmy sobie tego życzyli, czy mieli takie oczekiwania. Szkoda wielka, że nie poszło tak, jak Artur oczekiwałeś.
Mam wielką nadzieję, że jednak, mimo takiego obrotu sprawy, jest szansa, że będzie lepiej, że będzie jeszcze okazja na leczenie.

Oto krótki film o niepełnosprawnym człowieku, który bardzo pragnął wziąć udział w "żelaznym triatlonie" -
( 4 km - wpław, 180 km - rowerem i 42 km biegu )ekstremalnie trudnej i wyczerpującej konkurencji, nawet dla pełnosprawnych i silnych osób.
i ktoś pomógł spełnić jego marzenia :)

GG 2563898
3225
#erjotka nieaktywny
8 lipca 2010r. o 20:48
Marzenia powinny się spełniać ...
2945
Mgosia
8 lipca 2010r. o 22:45
Gdyby życie było piękną bajka, z pewnością by się spełniały .

Zmoderowano 08.07.2010 godz.21:54 - powód: podwójny post (sentinel)

Dopisane 08.07.2010r. o godz. 22:45:

Artur , Ty wiesz że jestem z Tobą ..... tego cierpienia właśnie chciałam Ci oszczędzić , dlatego podchodziłam do całej sprawy ostrożnie, bałam się , że właśnie stanie się to, co stało ...

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3046
#sentinel nieaktywny
8 lipca 2010r. o 23:45
Artur, nie jesteś sam. Są ludzie, którzy tak jak Ty, nie poddają się i walczą :

&feature=related

&feature=related

&feature=related

GG 2563898
~:P niezalogowany
8 lipca 2010r. o 23:46
Życie, żebyś Ty miało pupę..tak bym Cię kopnął :>
Grzdyl_Strasznie _Ponury :>
3655
#Kava nieaktywny
9 lipca 2010r. o 0:03
Artur..

&feature=related
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.