Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
9 lipca 2010r. o 22:10
Makowa , lubię tą piosenkę :)
Sentuś toś nawyszukiwał filmików , a ja myślałam ze bardzo zajęty , bo jak coś się pytam , to udaje że nie słyszy :| :P

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3046
#sentinel nieaktywny
9 lipca 2010r. o 22:16
Jak to , nie słyszy ?
A kto Tobie odpowiada ? - radio :D

&feature=related

GG 2563898
2945
Mgosia
9 lipca 2010r. o 22:20
Tak , tak , to jest jak z Twoją nawigację , tak jak by się zacięła ..... jedź tą drogą .... jedź tą drogą ... tak na zadane pytanie odpowiadasz tak Gosiu , tak Gosiu , a jak Gosia coś innego mówi... to i tak słyszy to samo :| :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4206
#MakowaPanienka nieaktywny
9 lipca 2010r. o 22:20
No nie kłócić się :>

<b style="color: red;"> Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. - Albert Einstein </b>
2945
Mgosia
9 lipca 2010r. o 22:26
E tam , my się nie kłócimy , tylko tak droczymy zawadiacko :D :P Zaraz my jakieś galoty na głowę rzucę :| :D

3309
#Navi nieaktywny
9 lipca 2010r. o 22:28
Słyszy raczej co chce usłyszeć:D:D to tak jak i ja:D:D Sentuś poszukaj jeszcze filmików bo ja nie umiem takich śmiesznych szukać:D:D
4206
#MakowaPanienka nieaktywny
9 lipca 2010r. o 22:28
Hmm, a fotę zrobisz? :D

<b style="color: red;"> Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. - Albert Einstein </b>
2945
Mgosia
9 lipca 2010r. o 22:34
No zrobię , jak mnie prędzej nie zadusi :D :P A barchanki takie modne .... :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza