Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
14 lipca 2010r. o 0:12
Pa pa..:)

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
14 lipca 2010r. o 2:16
sentinel napisał(a): Miałem okazję podziwiać dzieła, stworzone przez Ola. Jak dla mnie rewelacja. Jeden nawet taki super rower, bardzo mi się podobał. :D
No jak tylko Artur zobaczy, to zaraz będzie chciał wypróbować. I wtedy kto wie , gdzie z Olem zajadą :)

Witam Wszystkich !

Ja dopiero skończyłem czyt. pocztę i już widzę że z odp. się nie wyrobię

Senti jak to gdzie a gdzie jest najlepsze winko w okolicy ? Weźmiemy butelkę, jamnika i śmigniemy do tego lasu tam odpoczniemy przy grillku bo myślę że z nami pojedziesz no nie ?

Olo dzięki za meaile zaraz je obejrzę i potem coś tu nap.

Gosia ale Ty dziś fajną muzykę zapodawałaś. Będę czekał na tel. z wakacji od Was.

PlejaDanko Dzięki za info. na prv. one wiele mi wyjaśniły i już wszystko rozumiem.

Navi nie trać kasy na resoraka pisząc o moim marzeniu powinienem jeszcze dop. że to miałby być nowy Mercedes Vito lub VW Transporter T-5 żeby było wiadomo że to tylko marzenie. Marzyć można a nawet trzeba żeby w chw. smutku poprawić sobie humori. Ja tak wł. robię gdy mam chwilowego doła a ich realizacja to już zupełnie inna sprawa wiadomo jestem realistą.

Eri a co Ty dziś tryskasz takim czarnym humorem.

Dopisane 14.07.2010r. o godz. 02:16:

Zmykam. Dobranoc Wszystkim.
2945
Mgosia
14 lipca 2010r. o 12:08
To masz Artuś jeszcze trochę piosenek :)

&feature=related

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3046
#sentinel nieaktywny
14 lipca 2010r. o 13:23
arturkedzia napisał(a): Senti jak to gdzie a gdzie jest najlepsze winko w okolicy ? Weźmiemy butelkę, jamnika i śmigniemy do tego lasu tam odpoczniemy przy grillku bo myślę że z nami pojedziesz no nie ?.

No, jak dorwiemy się do tego winka, to może być problem z dotarciem do domu, no chyba, że weźmiemy ze sobą Rokiego albo Rambo.
Tylko żebyś nie śpiewał, tak jak kiedyś, bo znowu będą złorzeczyć ludziska, że Artura spoili. :D

Zamówiłem dla dzieci basen, średnica ok. 2,5 m, ale sądzę, że i ja się w nim też będę chłodził, jak mi dzieci pozwolą :D

Dopisane 14.07.2010r. o godz. 13:23:

Pojemność ok. 2500 l. Dobrze, że wodę mam ze swojego źródła, jedynie to tylko mięśnie będą pracowały przy pompie - na zdrowie :)

GG 2563898
2945
Mgosia
14 lipca 2010r. o 14:32
&feature=related

&feature=related

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
14 lipca 2010r. o 19:23
Senti, ale Wam fajnie:D a jaka radocha dla Gabi, już widzę co będzie wyprawiać:D tylko kota rudzielca pilnujcie:P:P
Artur od resoraka do normalnego auta już niedaleko:P:P

Dopisane 14.07.2010r. o godz. 19:23:

A jeszcze napiszę o moim marzeniu, chciałabym żeby szef był dla mnie łaskawy i pozwolił mi jechać nad morze:D no i, żeby wtedy była tak piękna pogoda jak teraz:D
3118
#sylvia nieaktywny
14 lipca 2010r. o 19:37
witam wszystkich :* piosenka dla mnie na dzisiaj
3309
#Navi nieaktywny
14 lipca 2010r. o 19:38
Dla Ciebie,..a dla mnie?? :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.