sentinel napisał(a): arturkedzia napisał(a): Senti jak to gdzie a gdzie jest najlepsze winko w okolicy ? Weźmiemy butelkę, jamnika i śmigniemy do tego lasu tam odpoczniemy przy grillku bo myślę że z nami pojedziesz no nie ?.
No, jak dorwiemy się do tego winka, to może być problem z dotarciem do domu, no chyba, że weźmiemy ze sobą Rokiego albo Rambo.
Tylko żebyś nie śpiewał, tak jak kiedyś, bo znowu będą złorzeczyć ludziska, że Artura spoili. :D
Zamówiłem dla dzieci basen, średnica ok. 2,5 m, ale sądzę, że i ja się w nim też będę chłodził, jak mi dzieci pozwolą :D Dopisane 14.07.2010r. o godz. 13:23:Pojemność ok. 2500 l. Dobrze, że wodę mam ze swojego źródła, jedynie to tylko mięśnie będą pracowały przy pompie - na zdrowie :)
Witam Wszystkich !
Niedawno ok. 22.00 wróciłem z podwórka teraz dopiero było super tylko te komary nie dadzą posiedzieć .
Senti po jednej butelce wypitej w lesie nic nam nie będzie bo to dla zdrowotności a dopiero gdy wrócimy do Ciebie do domu gdzie masz ten cały arsenał będziemy próbować dla spokojności i wtedy zrobimy karaoke he he bo wiesz że w miejscach publ. śpiewać nie mogę bo zaraz ktoś czepia moich opiekunów he he No basenik na tą pogodę to marzenie wszyscy będziecie mieć radochę w końcu Gabi kota będzie pływać uczyć. Przesyłkę odemnie dostałeś ?
Olo w nocy ogl. Twoje Rowerki i jestem pod wrażeniem ich wyglądu i wykonania a ta duża platforma to pewnie dla mnie he he może być bo lubię wygody. Pyt. jaki mam wózek, normalny i siedzę w nim w pozycji siedzącej.
Navi to Twoje marzenie jeśli szef Ci nie spełni to zawsze sama możesz sobie spełnić ale wierzę że się z nim dogadasz.
Gosia co Ty nic nie piszesz zmęczona jesteś czy już o tym basenie myślisz ?
Sylwia w końcu masz neta , cieszę się.