Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3046
#sentinel nieaktywny
17 lipca 2010r. o 0:15
arturkedzia napisał(a): ... Coraz gorzej znoszę te upały a Wy ?

Senti ta kuracja powinna Ci pomóc bez pomocy zioła od Dankana he he tylko bądź konsekwętny bo efekty odrazu nie przyjdą tak jak po Dankanowych bobkach he he.

Mi te upały też doskwierają, szczególnie, że ubranko w pracy mam niezbyt przewiewne, no i te wysokie buty.
Dzisiaj , po powrocie z pracy, po objedzie , wlazłem do basenu i leżałem sobie w nim ponad godzinę. Woda była suuuper. :D tylko dziecko miało ubaw, że ojciec w takim baseniku się pluska. No cóż upał prowadzi do desperackich czynów. Czego to się nie robi, żeby tylko się ochłodzić.
Co do ziółek, to mam nadzieję, że będę konsekwentny, a po Dankamowych bobkach , to miałbym totalny odlot :)

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
17 lipca 2010r. o 5:18
Wssssssssssstawać !! bo ja spać nie mogę :) Zasnęłam chyba po 2 i już wstałam :|
Chyba naprawdę zamieniam się w wampirzycę :| Noce są moje :D będę napadać , młodych niewinnych chłopaków , bo starych nie lubię :D są zbyt żylaści i maja zepsutą krew :D

:D :D :D

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
17 lipca 2010r. o 8:46
Gocha Ty nie szalej:D prawdziwa wampirzyca, jeszcze nikomu krwi nie wypiłaś??:D Artur lubię ciepełko, ale w pracy bez klimatyzacji i choćby małego wentylatora to umieram, rozpływam się :( toż to pogoda jak w Afryce:D
3118
#sylvia nieaktywny
17 lipca 2010r. o 8:50
Witam miłe dziewczynki :*
3309
#Navi nieaktywny
17 lipca 2010r. o 9:20
Witaj, witaj:D niedługo będę Was żegnać bo trzeba iść do pracy:)

Dopisane 17.07.2010r. o godz. 09:20:

To w takim razie żegnam Was ozięble i uciekam:*
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
17 lipca 2010r. o 9:29
sylvia napisał(a): Witam miłe dziewczynki :*

A chłopcyka tez przywitasz?? :P

Dopisane 17.07.2010r. o godz. 09:29:

Navi napisał(a): takim razie żegnam Was ozięble i uciekam:*

Spadaj wieś... :P :P

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
2945
Mgosia
17 lipca 2010r. o 10:41
Monia , ja cały czas to robię :D
Hej Sylwia :)

Dopisane 17.07.2010r. o godz. 10:41:

Co Wam powiem , to wam powiem :D pot się leje aż po ....... :| :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
17 lipca 2010r. o 10:42
Nie cierpię niedopieszczonych kobiet ,Gocha:P
To za tego erotomana :>

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza